5 553243 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 4 6 Mart 2024 #11 berat3636 dedi: Sürücüyü silip baştan yükledim. Genişletmek için tıkla... merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince berat3636 dedi: Sürücüyü silip baştan yükledim. Genişletmek için tıkla... merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince
berat3636 dedi: Sürücüyü silip baştan yükledim. Genişletmek için tıkla... merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince berat3636 dedi: Sürücüyü silip baştan yükledim. Genişletmek için tıkla... merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.938 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2024 #12 553243 dedi: Merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince. Merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince. Genişletmek için tıkla... Alamadım. Type-C ile kullanıyorum. Büyük ihtimalle @06 Fil Necati Hocam'ın yukarıda dediği gibi.
553243 dedi: Merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince. Merhaba sonuç alabildiniz mi silip yükleyince. Genişletmek için tıkla... Alamadım. Type-C ile kullanıyorum. Büyük ihtimalle @06 Fil Necati Hocam'ın yukarıda dediği gibi.
Emre108 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #13 berat3636 dedi: Alamadım. Type-C ile kullanıyorum. Büyük ihtimalle @06 Fil Necati Hocam'ın yukarıda dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam usb ile kasaya bağlayınca forza 4 de vitesi çalıştıramıyorum ben. Ets2 de oluyor ama forza 4 de olmuyor. Siz direksiyon seti ile vitesi birbirine bağlayabildiniz mi?
berat3636 dedi: Alamadım. Type-C ile kullanıyorum. Büyük ihtimalle @06 Fil Necati Hocam'ın yukarıda dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam usb ile kasaya bağlayınca forza 4 de vitesi çalıştıramıyorum ben. Ets2 de oluyor ama forza 4 de olmuyor. Siz direksiyon seti ile vitesi birbirine bağlayabildiniz mi?