T300RS GT nasıldır?

Morgan.jones

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar kullanan var mı pedal hissiyatı nasıldır? Sıfır almak istiyorum ama çok pahalı sıfır alsam PC'mi yükseltemeyeceğim onun için 12-15k bandında ikinci el bakmak mantıklı mıdır? Alırken neye dikkat etmek lazım? İlk defa alacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
T300 vs G923 Bu incelemeyi okuyabilirsiniz. Aklınıza takılan bir şey olursa sorun. 2. elini almak gayet mantıklı bir seçim, çoğu kişi 1-2 ay gibi bir süre kullandıktan sonra satışa koyuyor. Eğer İzmir'de yaşıyorsanız hiç düşünmeden şu direksiyonu denemeye gidin. T300 izmir

Hocam pedal hissayı çok kötümü gerçekten bir de ısınma sorunu var dediniz oradaki fanı çıkartıp daha kuvetli bir fan taksam yararlımı olur mu?

Pedal hissiyatı aşırı kötü değil ama G923'ün altında kalıyor. Profesyonel Sim-Racing işi yapmayacaksanız pedallar o kadar önemli değil. Isınma sorunu sıcak havalarda oluyor. Eğer evinizde klima varsa yazın sorun olmayacaktır. Base'in içine daha büyük fan takmak mümkün değil diye hatırlıyorum. Base'in üst kısmını kesip oraya ekstra bir fan koyarsanız ısınma sorunu çözülüyor.

Pedal hissiyatı aşırı kötü değil ama G923'ün altında kalıyor. Profesyonel SIM-racing işi yapmayacaksanız pedallar o kadar önemli değil. Isınma sorunu sıcak havalarda oluyor. Eğer evinizde klima varsa yazın sorun olmayacaktır. Base'in içine daha büyük fan takmak mümkün değil diye hatırlıyorum. Base'in üst kısmını kesip oraya ekstra bir fan koyarsanız ısınma sorunu çözülüyor.

Ben profesyonel kullanacağım uygun fiyatlı kaliteli pedal önerir misiniz 10000 TL'yi aşmayan. Aynı boyutta taksam olur mu peki fan olarak çok teşekkür ederim.

Ben profesyonel kullanacağım uygun fiyatlı kaliteli pedal önerir misiniz 10000 TL'yi aşmayan. Aynı boyutta taksam olur mu peki fan olarak çok teşekkür ederim.
Hocam T300'ün fanı küçük olduğu ve servo motordan uzak kaldığı için yeterli şekilde soğutamıyor. Tavsiyem Base'in üst kısmını kestikten sonra oraya daha büyük bir fan takmanızdır. Pedalı 2. el almak
isterseniz TLCM pedal bakabilirsiniz. 0 almak isterseniz T3PM bakabilirsiniz. TLCM Load Cell teknolojisi kullanırken T3PM Hall-Effect teknolojisi kullanıyor. TLCM'in en ucuz 2. eli 7500TL iken T3PM'nin sıfırı 5.000TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı