C4NS Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #11 6nowtk dedi: 2 hafta kadar oldu neredeyse elimden düşmedi. Bende alırken uzun kullanan kişilere sordum ancak hiçbirinde bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım umarım 1 2 yıl gibi kısa sürede bozulmaz.
6nowtk dedi: 2 hafta kadar oldu neredeyse elimden düşmedi. Bende alırken uzun kullanan kişilere sordum ancak hiçbirinde bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım umarım 1 2 yıl gibi kısa sürede bozulmaz.
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #12 C4NS dedi: Bende alacağım umarım 1 2 yıl gibi kısa sürede bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Birşey olacağını sanmıyorum. Birşey olursa klavye hotswapple olmadığından dolayı lehimli switchleri değiştirmek epey zor olur.
C4NS dedi: Bende alacağım umarım 1 2 yıl gibi kısa sürede bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Birşey olacağını sanmıyorum. Birşey olursa klavye hotswapple olmadığından dolayı lehimli switchleri değiştirmek epey zor olur.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 4 Kasım 2023 #13 C4NS dedi: Ne zaman aldınız? Büyük klavyeye alışan birisi çabuk alışabiliyor mu ve uzun kullanımda bir problem yaşattı mı? Genişletmek için tıkla... Alışması zor biraz 1 haftaya alışırsın şu an az biraz alıştım bile C4NS dedi: Bende alacağım umarım 1 2 yıl gibi kısa sürede bozulmaz. Genişletmek için tıkla... 1 yıl giderse iyi hocam bu fiyata ne bekliyorsunuz 6nowtk dedi: Bende şuan t60 var red switch ve siyah renk.Klavyeden memnunum ancak yön tuşları ve f tuşları olmadığı için biraz sıkıntı olabiliyor.Alacaksanız bunu göz önünde bulundurarak alın. Genişletmek için tıkla... fn+shft ile yön tuşları oluyor
C4NS dedi: Ne zaman aldınız? Büyük klavyeye alışan birisi çabuk alışabiliyor mu ve uzun kullanımda bir problem yaşattı mı? Genişletmek için tıkla... Alışması zor biraz 1 haftaya alışırsın şu an az biraz alıştım bile C4NS dedi: Bende alacağım umarım 1 2 yıl gibi kısa sürede bozulmaz. Genişletmek için tıkla... 1 yıl giderse iyi hocam bu fiyata ne bekliyorsunuz 6nowtk dedi: Bende şuan t60 var red switch ve siyah renk.Klavyeden memnunum ancak yön tuşları ve f tuşları olmadığı için biraz sıkıntı olabiliyor.Alacaksanız bunu göz önünde bulundurarak alın. Genişletmek için tıkla... fn+shft ile yön tuşları oluyor