T7 v20.4 laptoptan cızırtı sesi geliyor

Epoch.7

Decapat
Katılım
29 Aralık 2020
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Monster notebook T7 v20.4 bilgisayarına sahibim. Şarj soketinin olduğu yerde güçlü olmakla birlikte tuşların olduğu kısmın altından hafif şiddet ile birlikte bir cızırtı sesi var. Bu ses sanki elektrik kaçağı sesi gibi. Normal Google vs de çok az kulağınızı klavyeye yaklaştırdığınızda duyabilmekle bir oyuna girdiğimizde ses şiddeti gitgide artıyor. Fandan gelmediğine eminim. Fanlar normalde de yüzde yüzde dönerken sorun yok. Ve GPU kullanımı arttıkça o cızırtı sesi artıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu şekilde kullanmam bir zararı var mıdır? 1 saat kadar PUBG oynadım herhangi bir donma kasma yapmadı ilgi ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım.
 
Emin misiniz bir de şöyle bir sorum var Pubg de ultra ayarlarda 110 üstü alamamak ile birlikte en düşük ayarlarda taş çatlasın 120 oluyor geri düşüyor. Bir diğer husus ise sıcaklık ekran kartı 100de 100 kullanırken 83 derece maks işlemci sıcaklığı ise yüzde 50-60 kullanılırken en yüksek 93 dereceleri gördüm. Bu iki sorunun çözümü var mıdır teşekkürler.
 
Coil whine, senin çözebileceğin bir sorun değil. Dediğim gibi teknik servise gönderebilirsin. Düşük ayarlada yüksek FPS alamamanın nedeni ise işlemci darboğazı yada yüksek sıcaklık sonucu GPU'nun kendini frenlemesi olabilir.
 
Çok teşekkür ederim diğer monster bilgisayarına da baktım ondada aynı ses var lakin çok az bir şekilde. Oyun açınca da fazla gelmiyor diğeri gibi. İçimi rahatlattığınız için teşekkürlerimi sunarım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı