Bu yaz tatili için internet çekmek istiyorum. Fiyatı aylık 60-70 TL'yi geçmesin ama taahütsüz olsun ve bir şey sormak istiyorum. Modemi biz mi alacağız? Eğer biz alacaksak en uygun modem kaç TL? Bu arada altyapı Elazığ'ı desteklemeli.
TurkNet'i tavsiye ederim. Taahhüt yok istediğin zaman iptal edebilirsin. Ayrıca beğenmezseniz paranız iade gibi bir kampanyaları da var. Fiyatı 65 TL idi galiba 70- 75 TL bandına çekmişler. Şu sıralarda en kurumsal ve taahhütsüz internet sağlayıcısı bu sanırım.
239,90 TL’den başlayan kotasız ve sınırsız internet deneyimi Millenicom’da. Fiber hızında taahhütsüz internet paketlerimizi incelemek için hemen tıkla!
www.milleni.com.tr
Bazıları aylık ya da tek ödeme ile faturaya modem yansıtıyorlar. Genelde sattıkları modemlerin fiyatı 250-300 ₺ bandındadır.
NetSpeed öneririm.
56 liraya 16Mbit ADSL
66 liraya 35Mbit VDSL
76 liraya 75Mbit VDSL
Ben VDSL port boş olsa geçeceğim ama port yokmuş. TurkNet kullandım 1.5 sene. Bir sorun olduğunda robotlardan başka kimseye ulaşamıyorsun. Arıza kaydı açıyorsun. Sorun bulunamadı diye cevap alıyorsun. Ayrıca 75 lira oldu TurkNet.
Turknet veya millenicom diyeceğim ama taahhüt sözleri palavradan ibaret. Abonelik iptal işleminde her türlü entrikayı çeviriyorlar. Netspeed sizin için mantıkı bir tercih olabilir.
Ben de yazlığa için internet bakarken gördüm, Oris Telekom'un yazlık internet kampanyasına bakabilirsin.
Adamlar güzel bir şey yapmışlar, 30TL sabirt ücreti var, sonra da kullandığın gün kadar günlük 2,5₺ ödüyorsun. Ben sadece hafta sonu kullanacağım için çok avantajlı geldi.