Taahhütsuz internet iptal edildikten sonra yeniden kullanılır mı?

gt_miro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben taahhütsuz internet almak istiyorum ama aklıma bir soru takıldı. Şimdi bu interneti 1 ay kullanıp sonra iptal edersem. Sonra gene kullanamk istersem kullanabilir miyim? Yani mesela 1 ay internet kullanacağım sonraki 1 2 ay iptal edeceğim kullanmayacağım sonra tekrar kullanacağım. Öyle oluyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İptal olur ve kullanamazsınız. Ta ki yeni firmayla anlaşana kadar. Yani dediğiniz şey olur.

İptal ettikten sonra nasıl kullanacaksın? İptalinden sonra sana verilen telefon numarası boşa düşüyor diye biliyorum.

İnterneti bir ay kullanıp iptal edebilirsin ama aynı fiyattan tekrar devam edebilirmisin bunun garantisini kimse veremez.(turknet ve turknet gibi sadece tahaütsüz internet veren firmalardan alırsan iptal edip tekrar başlattığında aynı fiyat olur eğer fiyatta değişiklik olmazsa)

Aynı fiyat olması sorun değil bizde türktelekom var ama depremden sonda habire kesilip duruyor gecen 2 defa kesildi ilkinde 20 sonrakinde 15 gun gelmedi dun gene kesildi :/
İnternet paketleride malum cok pahali 40 gb 270 tl olmus o yüzden mesela sadece lazım olduğu zamanlar almak istiyorum ama bu şekilde olurmu merak etmistim

Hayır kullanamazsınız. Yeni abonelik oluşturmanız gerekir. Eğer aklınızda çıkıp tekrar giriyip tekrar 1 ay ücretsiz kullanırım gibi bir şey varsa öyle olmaz, aynı kimlik bilgileriyle abone olduğunuzda vermezler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…