Çözüldü Custom ROM Tab A7 LineageOS ROM TWRP ile nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maomao

Megapat
Makaleler
20
Yer
Erzincan ❄️
Herkese iyi sosyaller dilerim.

Ben buradaki ROM'u kuracağım ama aklıma bir şey takıldı. Sistemin super dosyasını boşalttığımız ve sistemi ZIP dosyası ile kurduğumuzu gördüm. Sistemde OrangeFox yerine TWRP 3.5.2 beta sürümü kurulu, bunun için OrangeFox a geçmeli miyim?
Elimde şu an stock ROM yok cihaz brick olursa kurtarmam için 1 hafta beklemem gerekebilir.

@Heribert Yavuz hocam siz bu konuda ne önerirsiniz, sistemi TWRP ile boşaltıp kurabilir miyiz?

Çözüm

Ben buradaki ROM'u kuracağım ama aklıma bir şey takıldı. Sistemin super dosyasını boşalttığımız ve sistemi ZIP dosyası ile kurduğumuzu gördüm. Sistemde OrangeFox yerine TWRP 3.5.2 beta sürümü kurulu, bunun için OrangeFox a geçmeli miyim?
Elimde şu an stock ROM yok cihaz brick olursa kurtarmam için 1 hafta beklemem gerekebilir.

@Heribert Yavuz hocam siz bu konuda ne önerirsiniz, sistemi TWRP ile boşaltıp kurabilir miyiz?

GTA4Lwifi'da crDroid öneririm.

Kurulumdan önce şunları yapmanız lazım.
Recovery olarak bunu kullanın.
Bilgisayar yok hocam, yoksa bayağı bir tecrübem var.
TWRP de bir ara binary numarasına takılmıştım o yüzden OrangeFox a geçmek gerekebilir diye düşündüm.

TWRP'yi bilgisayarsız kullanabilirsiniz arkadaşlar.
Bilgisayarsız da olabilir.

Bilgisayar yok hocam, yoksa bayağı bir tecrübem var.
TWRP de bir ara binary numarasına takılmıştım o yüzden OrangeFox a geçmek gerekebilir diye düşündüm.

Gerekli elemanlar 1 tane typceden USB'ye kablo. 1 tane OTG kablosu 2 tane telefon.
1 telefon TWRP yüklemek için, 2 de yardımcı telefon olacak. Yardımcı telefona OTG yardımıyla ve desteklenmesi gerekiyor. 2. telefona bugjaeger yüklendiğinde OTG kablosunu takın, ondan sonra diğer kabloyu TWRP kurulacak telefona takın telefonun markası neyse recovery veya fastfood konumuna alın ve 2. telefonda TWRP yazılımı olacak uygulamaya girin yıldırım tuşuna basın.

Orada takıldığında izin ister, kabul ettiğinde sağ alt köşede olan komut işaretine tıklayın, oraya fastfood flash recovery yazın boşluklu.
Sağ üst köşede dosya yeri var tıklandığında izin ister kabul ettiğinizde dosyayı seçin ve dosyanın komuda geldiğine emin olun ve tike basın ve yüklendiğinde bir şey yazar onu yazamadım (usendim) ve güç tuşu ses arttırma tuşuna basın açılacaktır.

Ben TWRP'yi söyledim şimdi isletim sisteminde MacBook veya Windows bilgisayara SD kart takın yazılım ve gaps dosyasını yazın. İlk önce reset ve sonra yazılım ve gaps dosyasını yazdırın telefon tablete ve yeniden başlatın açılacak ve OEM kilit açma açıksa kolay olur, yoksa brick olur ya da anakarta bir şey olur.

Ama bilgisayarsiz yapacaksanız dediğim seçeneği yapabilirsiniz, ben bilgisayarla yaptım ama bu benim 5 saatimi aldı.

Gerekli elemanlar 1 tane typceden USB'ye kablo 1 tane OTG kablosu 2 tane telefon.
1 telefon TWRP yüklemek için 2 de yardımcı telefon olacak yardımcı telefona OTG yardımıyla ve desteklenmesi gerekiyor2. telefona bugjaeger yüklendiğinde OTG kablosunu takın ondan sonra diğer kabloyu TWRP kurulacak telefona takın telefonun markası neyse recovery veya fastfood konumuna alın ve 2. telefonda TWRP yazılımı olacak uygulamaya girin yıldırım tuşuna basın orada takıldığında izin ister kabul ettiğinde sağ alt köşede olan komut işaretine tıklayın oraya fastfood.
Flash recovery yazın boşluklu sağ üst köşede dosya yeri var tıklandığında izin ister kabul ettiğinizde dosyayı seçin ve dosyanın komuda geldiğine emin olun ve tike basın ve yüklendiğinde bir şey yazmak onu yazamadım (usendim) ve güç tuşu ses arttırma tuşuna basın açılacaktır ben TWRP'yi söyledim şimdi isletimsisteminde MacBook veya Windows bilgisayara SD kart takın yazılım ve gaps dosyasını yazın ilk önce reset ve sonra yazılım ve gaps dosyasını yazdırın telefon tablete ve yeniden başlatın açılacak ve OEM kilit açma açıksa kolay olur yoksa brick olur ya da anakarta bir şey. Olur.

Ama bilgisayarsiz yapacaksanız dediğim seçeneği yapabilirsiniz ben bilgisayar la yaptım ama bu benim 5 saatimi aldı.

Çünkü YouTube'dan bakarken adamın İngilizce konuşmasıydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi

Gerekli elemanlar 1 tane typceden USB'ye kablo. 1 tane OTG kablosu 2 tane telefon.
1 telefon TWRP yüklemek için, 2 de yardımcı telefon olacak. Yardımcı telefona OTG yardımıyla ve desteklenmesi gerekiyor. 2. telefona bugjaeger yüklendiğinde OTG kablosunu takın, ondan sonra diğer kabloyu TWRP kurulacak telefona takın telefonun markası neyse recovery veya fastfood konumuna alın ve 2. telefonda TWRP yazılımı olacak uygulamaya girin yıldırım tuşuna basın.

Orada takıldığında izin ister, kabul ettiğinde sağ alt köşede olan komut işaretine tıklayın, oraya fastfood flash recovery yazın boşluklu.
Sağ üst köşede dosya yeri var tıklandığında izin ister kabul ettiğinizde dosyayı seçin ve dosyanın komuda geldiğine emin olun ve tike basın ve yüklendiğinde bir şey yazar onu yazamadım (usendim) ve güç tuşu ses arttırma tuşuna basın açılacaktır.

Ben TWRP'yi söyledim şimdi isletim sisteminde MacBook veya Windows bilgisayara SD kart takın yazılım ve gaps dosyasını yazın. İlk önce reset ve sonra yazılım ve gaps dosyasını yazdırın telefon tablete ve yeniden başlatın açılacak ve OEM kilit açma açıksa kolay olur, yoksa brick olur ya da anakarta bir şey olur.

Ama bilgisayarsiz yapacaksanız dediğim seçeneği yapabilirsiniz, ben bilgisayarla yaptım ama bu benim 5 saatimi aldı.

Çünkü YouTube'dan bakarken adamın İngilizce konuşmasıydi.

Samsung'larda Fastboot özelliği olmadığı için bugjager ise yaramayacaktir.
Odin protokolünu kullanan programlar ile TWRP kurulabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı