Tab A8 LTE (SM-X207) için TWRP'ya da Custom recovery önerisi

kemallcnf

Picopat
Daha fazla  
Geçen günler MEB tarafından kardeşime bir tablet verildi ve bu tablette Knox manage var ben bu Knox manageyi kaldırmak için gsi ROM atacağım ama Custom recovery bulamıyorum. (internette aynısı olan SM-X200 için TWRP var ama Odin ile flashlarken fail veriyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben OEM kilit açma ve USB hata ayıklamayı açtım Bootloader(Odin) modunada girdim bypasslanmadı.
Merhaba bypasslarsaniz garanti gidebilir. Geliştirme (fastboot, adb vs gibi modlardan bahsediyorum) bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Sonrasında tabletiniz sıfırlanacak ve knox manager bypasslanacaktır

Ben OEM kilit açma ve USB hata ayıklamayı açtım Bootloader(Odin) modunada girdim bypasslanmadı.
Merhaba öncelikle (daha önce hiç samsung kullanmadığım için ismini bilmiyorum ama diğer telefonlarda fastboot deniyor) geliştirici moduna telefon tuşlarıyla girmeniz, sonrada bootloader kilidini açmanız lazım. Cihaziniz formatlanacaktır.

Geçen günler MEB tarafından kardeşime bir tablet verildi ve bu tablette Knox manage var ben bu Knox manageyi kaldırmak için GSI ROM atacağım ama Custom recovery bulamıyorum. (internette aynısı olan SM-X200 için TWRP var ama Odin ile flashlarken fail veriyor.)

Kardeşim ben Knox Manager'i kaldırdım. Custom ROM falan olmadan. Şu ana kadar destek kesilmiş. Tablet yedeğini alıp sıfırla istersen. Ha e-posta şifre gibi her şeyini not alıp onları kaldırdıktan sonra.

Yeni konular

Geri
Yukarı