Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio Bugün 00:17 #11 Huawei öneririm kendim Air modelini kullanıyorum harika.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.166 Çözümler 51 Yer Bursa Bugün 00:18 #12 elipors dedi: İşlemciden bu kadar kismişlar en azından ekran AMOLED olsaydi gözüm kapali alirdim, ama hem ekran hem islemci kötü olunca bu parayi vermek aşırı saçma geldi. V9 düşünüyorum şu anda, belki kara cumada S9 düşer diye beklemiştim de yok Genişletmek için tıkla... S9 değil de S11 25k ya kadar düştü maalesef Samsung'da en güncel seri harici saçma satıcıların inisiyatifine kaldığı için indirime girmemesi normal
elipors dedi: İşlemciden bu kadar kismişlar en azından ekran AMOLED olsaydi gözüm kapali alirdim, ama hem ekran hem islemci kötü olunca bu parayi vermek aşırı saçma geldi. V9 düşünüyorum şu anda, belki kara cumada S9 düşer diye beklemiştim de yok Genişletmek için tıkla... S9 değil de S11 25k ya kadar düştü maalesef Samsung'da en güncel seri harici saçma satıcıların inisiyatifine kaldığı için indirime girmemesi normal