Tab S10 Ultra için Spigen adaptörler iyi mi?

lzetoqrepoc

Femtopat
Daha fazla  
Tab S10 Ultra cihazım için orijinal Samsung adaptörler çok pahalı olduğundan Spigen 45W ya da 47W adaptör almayı düşünüyorum. Ama kalitesi konusunda kararsız kaldım. Tabletim henüz yeni olduğundan bataryasına zarar gelmesinden korkuyorum. Daha önce bu markayı kullanan var mı?

Belirli bir standartta üretiliyor replika adaptörleri havada katlar çoğu adaptörü pd gibi teknolojileri aktif olarak destekliyor. En azından dengeli voltaj veriyor elektronikte şans işide önemli ama ürünleri gayet kalitelidir.

Hocam Spigen öyle kalitesiz marka değil. Ülkedeki çoğu kişi orijinal değilse zarar verir algısı var.

Özetçe kısa cevap vereyim: Gidip de pazardan alırsanız zarar verebilir. Ama gidip de Spigen, Baseus, Ugreen... Gibi gibi çok güzel markalarda dolu. Bunlar zarar vermez. İletişimi güzelce telefonla kurması ve içindeki devrelerin ısınmaya korumalı olması çok çok yeterli zarar vermemesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…