deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 22 Mart 2021 #11 Slippin Jimmy0 dedi: İkisi de alınır, istediğin oyunları oynayabilirsin ikisi ile de. Bütçen varsa Tab S7 güzel bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Drop veya kasma olmaz S7 de değil mi? clunky dedi: Bence iPad Air alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok son butcem 5 bin kalemde alacağım için Air'e butcem yok.
Slippin Jimmy0 dedi: İkisi de alınır, istediğin oyunları oynayabilirsin ikisi ile de. Bütçen varsa Tab S7 güzel bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Drop veya kasma olmaz S7 de değil mi? clunky dedi: Bence iPad Air alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok son butcem 5 bin kalemde alacağım için Air'e butcem yok.
orvos Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #12 Tablet konusunda iPad öneririm. iPad Pro 11 ya da iPad Air 4 çok güzel iki cihaz.
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #13 Android tarafında uygulama desteği iPad kadar iyi değil. Yani telefon arayüzü neyse tablette de onu görüyorsunuz bir çok uygulamada.
Android tarafında uygulama desteği iPad kadar iyi değil. Yani telefon arayüzü neyse tablette de onu görüyorsunuz bir çok uygulamada.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #14 deathred dedi: İşlemcisi gayet iyi iPad yazilim desteği daha iyi ama S7'nin beni yarıyolda bırakmasindan korkuyorum 5K para az değil. Genişletmek için tıkla... 865+'dan bahsediyoruz . Yarıyolda bırakmaz.
deathred dedi: İşlemcisi gayet iyi iPad yazilim desteği daha iyi ama S7'nin beni yarıyolda bırakmasindan korkuyorum 5K para az değil. Genişletmek için tıkla... 865+'dan bahsediyoruz . Yarıyolda bırakmaz.
E Endoplasmic Reticulum Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 391 Çözümler 1 22 Mart 2021 #15 Ipad 8 almanızı öneririm. Ipadler genelde daha uzun ömürlü oluyor ve yazılım desteği, işletim sisteminin kullanışlılığı daha fazla.
Ipad 8 almanızı öneririm. Ipadler genelde daha uzun ömürlü oluyor ve yazılım desteği, işletim sisteminin kullanışlılığı daha fazla.
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #16 deathred dedi: İslemcisi gayet iyi iPad yazilim destegi daha iyi ama S7'nin beni yariyolda birakmasindan korkuyorum 5K para az degil. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz 5K ise iPad Air de olabilir. deathred dedi: Drop veya kasma olmaz S7 de değil mi? Yok son butcem 5 bin kalemde alacağım için Air'e butcem. Genişletmek için tıkla... O zaman S7 iyi bir tercih olabilir.
deathred dedi: İslemcisi gayet iyi iPad yazilim destegi daha iyi ama S7'nin beni yariyolda birakmasindan korkuyorum 5K para az degil. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz 5K ise iPad Air de olabilir. deathred dedi: Drop veya kasma olmaz S7 de değil mi? Yok son butcem 5 bin kalemde alacağım için Air'e butcem. Genişletmek için tıkla... O zaman S7 iyi bir tercih olabilir.
deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 22 Mart 2021 #17 Slippin Jimmy0 dedi: 865+'dan Genişletmek için tıkla... Slippin Jimmy0 dedi: 865+'dan bahsediyoruz . Yarıyolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Galiba S7 alacağım teşekkürler. iPad aldım ama A12'nin vs atacagi SD 855 (Plus da degil)optimizasyon iOS kadar iyi olsa zaten iPad düşunmem.
Slippin Jimmy0 dedi: 865+'dan Genişletmek için tıkla... Slippin Jimmy0 dedi: 865+'dan bahsediyoruz . Yarıyolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Galiba S7 alacağım teşekkürler. iPad aldım ama A12'nin vs atacagi SD 855 (Plus da degil)optimizasyon iOS kadar iyi olsa zaten iPad düşunmem.
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #18 deathred dedi: Galiba S7 alacağım teşekkürler iPad aldım ama A12'nin vs aticagi SD 855 (Plus da degil)optimizasyon iOS kadar iyi olsa zaten iPad düşunmem. Genişletmek için tıkla... iPad mi aldınız?
deathred dedi: Galiba S7 alacağım teşekkürler iPad aldım ama A12'nin vs aticagi SD 855 (Plus da degil)optimizasyon iOS kadar iyi olsa zaten iPad düşunmem. Genişletmek için tıkla... iPad mi aldınız?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #19 deathred dedi: Galiba S7 alacağım teşekkürler. iPad aldım ama A12'nin vs atıcağı SD 855 (Plus da degil)optimizasyon iOS kadar iyi olsa zaten iPad düşümmem. Genişletmek için tıkla... 120Hz ekran ve birçok artı özelliğinde bulunması Tab S7'yi cazip kılıyor. Yerinizde olsam benim tercihimde Tab S7 olurdu.
deathred dedi: Galiba S7 alacağım teşekkürler. iPad aldım ama A12'nin vs atıcağı SD 855 (Plus da degil)optimizasyon iOS kadar iyi olsa zaten iPad düşümmem. Genişletmek için tıkla... 120Hz ekran ve birçok artı özelliğinde bulunması Tab S7'yi cazip kılıyor. Yerinizde olsam benim tercihimde Tab S7 olurdu.
deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 22 Mart 2021 #20 Daha almadım tercih ediyorum şu an. clunky dedi: iPad mi aldınız. Genişletmek için tıkla... Slippin Jimmy0 dedi: 120Hz ekran ve birçok artı özelliğinde bulunması Tab S7'yi cazip kılıyor. Yerinizde olsam benim tercihimde Tab S7 olurdu. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşunuyorum Android 13 alsa yeterli veya 14 hangisini alir sizce?
Daha almadım tercih ediyorum şu an. clunky dedi: iPad mi aldınız. Genişletmek için tıkla... Slippin Jimmy0 dedi: 120Hz ekran ve birçok artı özelliğinde bulunması Tab S7'yi cazip kılıyor. Yerinizde olsam benim tercihimde Tab S7 olurdu. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşunuyorum Android 13 alsa yeterli veya 14 hangisini alir sizce?