iPad Pro.Merhaba, hangisi alinir? Fiyatlarini da hesaba katarsaniz sevinirim, aralarinda 1 kat daha fark var. Amacim dizi, YouTube ve sahibinden vs. batarya ve ekran kalitesi onemli. Karsilastirmaya iPad Air ekledim ama pek sıcak bakmiyorum yine de oneren olursa nedeniyle birlikte yazarsa sevinirim.
Hocam aynen oyle sirf 60hz oldugu icin air sevmiyorum. Tesekkurler tavsiyeniz icin, bakacagim.S9+ kullanıyorum fazlasıyla memnunum ancak bu işin duayeni her zaman Apple. Para sorunu yoksa iPad Pro, Air şahsen tavsiye etmiyorum o kadar para verip 60Hz panel kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Ya iPad Pro'ya da S9 serisinden bir cihaz. S9 Ultra da şahsen fazla büyük geliyor bana bu tamamen şahsi bir düşünce. S9+ en mantıklı model bence. Ekran boyutu ve pil dışında fark yok.
iPad Pro.
Nedenleri ile birlikte yazarsaniz sevinirimS9 Ultra
Hocam aynen oyle sirf 60Hz oldugu icin Air sevmiyorum. Teşekkürler tavsiyeniz icin, bakacagim.
Nedenleri ile birlikte yazarsaniz sevinirim
Tesekkur ederim hocam. Sanirim S9 Ultra sececegim. Internetteki karsilastirmalara da bakinca ekran konusunda Samsung onde.Marka olarak zaten ya Samsung'a ya da Apple'a yönelmek gerekiyor.
İki marka da gerçekten güzel işler başarıyor.
Ama S9 Ultra IPad'lere göre daha fazla özellik barındırıyor. İster kamera ister performans açısından.
Apple cihazları alan kişiler genellikle yatırım için alıyorlar adam iyi bütçesi vardır üstüne koyar kayıpsız bir şekilde daha iyisini alır.
iPad alacak olur iseniz iyi yanları işlemcisi ve daha optimize çalışma ha derseniz ben uzun süre kullanmak istiyorum sonra ileride üstüne ekler daha iyisini alırım iPad alın. Ama derseniz ben özellik bakımından her türlü özelliği ekrandır bataryadır güncelleme desteğidir S9 Ultra seçerdim. S9 Ultra içindeki işlemi zaten kötü bir işlemci değil yani Snapdragon işlemleri artık neredeyse Apple m çipler ile eş gelmeye yaklaştı. Yani eskisorunlar yok işte kasar drop girer vs. Samsung yeni ürettiği hiçbir cihazı böyle bir şey görmedim. Ya tabii ki illaki 3 4 5 sene sonra illaki bir fark olacaktır lakin eskisi gibi değil dert etmenize gerek yok. Apple sadece işlemci ve ekosistem artısı var geriye kalanlarda Samsung öneririm ayrıyeten bir de kalem vs almanız gerekecek tam haz almak için Apple Pencil de 4 5 k vardır sanırım.
Marka olarak zaten ya Samsung'a ya da Apple'a yönelmek gerekiyor.
İki marka da gerçekten güzel işler başarıyor.
Ama S9 Ultra IPad'lere göre daha fazla özellik barındırıyor. İster kamera ister performans açısından.
Apple cihazları alan kişiler genellikle yatırım için alıyorlar adam iyi bütçesi vardır üstüne koyar kayıpsız bir şekilde daha iyisini alır.
iPad alacak olur iseniz iyi yanları işlemcisi ve daha optimize çalışma ha derseniz ben uzun süre kullanmak istiyorum sonra ileride üstüne ekler daha iyisini alırım iPad alın. Ama derseniz ben özellik bakımından her türlü özelliği ekrandır bataryadır güncelleme desteğidir S9 Ultra seçerdim. S9 Ultra içindeki işlemi zaten kötü bir işlemci değil yani Snapdragon işlemleri artık neredeyse Apple m çipler ile eş gelmeye yaklaştı. Yani eskisorunlar yok işte kasar drop girer vs. Samsung yeni ürettiği hiçbir cihazı böyle bir şey görmedim. Ya tabii ki illaki 3 4 5 sene sonra illaki bir fark olacaktır lakin eskisi gibi değil dert etmenize gerek yok. Apple sadece işlemci ve ekosistem artısı var geriye kalanlarda Samsung öneririm ayrıyeten bir de kalem vs almanız gerekecek tam haz almak için Apple Pencil de 4 5 k vardır sanırım.
Peki hocam aralarindaki 30.000tl fiyat farkini baz alirsak hangisi mantikli?Ekran olarak ikisi de birbirinden güzel. Güncel iPad ekranları gayet kaliteli. İşlemci konusunda Samsung maalesef yanına bile yaklaşamıyor IPad'in. Güncel olarak Samsung tablet killanan biri olarak söyleyebilirim iPad daha iyidir. Saydığınız ve iPad bu konuda daha üstün dediginiz seylerin çoğu zaten tablet seçerken dikkat ettiğimiz şeyler. Tablet alıp onunla fotoğraf çekmeye çalışan insanlar olduğunu sanmıyorum kim elinde 15 inç cihazla fotoğraf çekmeye çalışır ki. Uzun vadelilik, güncelleme desteği, işlemci performansı, ekosistem becerisi gibi etkenleri göz önüne alırsak iPad çok daha makuldur.
Peki hocam aralarindaki 30.000TL fiyat farkini baz alirsak hangisi mantikli?