Tabancanın görünen seri numaralarını kapatmak sorun olur mu?

Dostum internette anonim olmaya çalışıyorum demişsin ama ismin cumhuriyetperver. Buradan siyasi görüşün belli oluyor. Unutma internette asla tamamen anonim olamazsın.

Yüzümü göstermem zaten en büyük kanıtlardan birisi bu, maske gözlük ve şapka takarım. Polisten korkmuyorum çünkü polislik bir olay yok sadece atış yapacağım.

Dostum internette anonim olmaya çalışıyorum demişsin ama ismin cumhuriyetperver. Buradan siyasi görüşün belli oluyor. Unutma internette asla tamamen anonim olamazsın.
Uzun zaman geçti Cumhuriyetçi değilim artık, hatta bu olay tam tersi işime gelir yanlış bilgi vermiş olurum.

Eee... Dostum gene bize siyasi düşünceni belirttin. Ne değişti ki?

Eee... Dostum gene bize siyasi düşünceni belirttin. Ne değişti ki?
Bulunduğum durum içerisinde siyasi kimliğim tamamen işe yaramaz bir info. Eğer ben bir suçlu olsaydım ve benim profilimi oluşturmak isteselerdi bile çokta işe yarar bir bilgi olmazdı, zaten korunmaya çalıştığım kişiler ne kolluk kuvvetleri ne de istihbarat servisleri. Birkaç Discord veledinden bahsediyorum akıllarına bile geleceğini sanmam.

Babam balistik uzmanı, eğer seri numarayı kazımazsan vb. videolarda gizlemenin bir sakıncası yok. Resmi askeri videolarda ya da fotoğraflarda bile silahların seri numaraları blurlanır bazen.

Dostum öyle desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…