Tabancanın görünen seri numaralarını kapatmak sorun olur mu?

329112

Hectopat
Makaleler
4
Elimde bir tabanca var ve bu tabanca ile atış videoları çekip Discord'da şaklabanlık olsun diye paylaşmayı planlıyorum. Fakat video sırasında tabancanın üstünde seri numarası gözükebiliyor, bu seri numaraları sorgu yapılırsa beni bulmalarından korkuyorum. İnternette olabildiğince anonim olmaya çalışıyorum. Sorum şu: Silahın üstündeki gözüken seri numaralarının üstüne elektrik bandı gibi bir şey yapıştırsam suç olur mu? Düşününce bana saçma geliyor ama emin olmak istiyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bir tabanca var ve bu tabanca ile atış videoları çekip Discord'da şaklabanlık olsun diye paylaşmayı planlıyorum. Fakat video sırasında tabancanın üstünde seri numarası gözükebiliyor, bu seri numaraları sorgu yapılırsa beni bulmalarından korkuyorum. İnternette olabildiğince anonim olmaya çalışıyorum. Sorum şu: Silahın üstündeki gözüken seri numaralarının üstüne elektrik bandı gibi bir şey yapıştırsam suç olur mu? Düşününce bana saçma geliyor ama emin olmak istiyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı?
Almanyada yaşıyorsan, yasalarına bağlı bir durum olabilir.

İnternet üzerinde anonim olmaya çalışıyorsan sosyal platformlara yalın internet erişimin ile paylaşımlar yapmamanı tavsiye ederim :)

Açıkçası discord ve ya herhangi bir sosyal mecrada bu tür videoları paylaşacaksan anonim şekilde kalman en sağlıklısı olur, bu şekilde sadece seri numarası değil her şeyi gizleyebilirsin.

Yok ben öyle yapmam havam olsun yüzümü göstericem diyorsan, seri numarasını gizleyip gerçek atış alanında atış yapman gerekiyor(eğer ki polisten korkuyorsan, atış alanında atış yaparken seri numarasını kapatmış diye kimse seni aramaya çalışmaz bile).

Eğer ki üstüne kayıtlı bir tabanca ise seri numarası sorgulayarak bulmaları cidden olası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı