Çözüldü Tablet faturadaki kişinin üstüne mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sadece garantiyse sıkıntı yok, başka bir şey yoktur değil mi?

Mesela seri numarası da onun üstüne falan mı?

Seri numarasının alakasını anlamadım. Seri numarası tablete aittir. Fatura satın aldığın kişiye ait. Cihazın iCloud'u açıksa sıfırlayıp senin gibi kullanabilirsin. Sadece garanti işlerinde satın aldığın kişinin faturası lazım. Onu da sana atmış yani onunla başka bir alakan yok. (eğer Apple kimlik gibi şeyler istemezse.)
Fatura o kişinin ustuneyse garanti ile vs sorun yaşarsanız o kişi ile iletişime geçmek zorundasın kastettiğimiz şey bu ise.

Fatura o kişinin ustuneyse garanti ile vs sorun yaşarsanız o kişi ile iletişime geçmek zorundasın kastettiğimiz şey bu ise.

Son düzenleyen: Moderatör:

Seri numarasının alakasını anlamadım. Seri numarası tablete aittir. Fatura satın aldığın kişiye ait. Cihazın iCloud'u açıksa sıfırlayıp senin gibi kullanabilirsin. Sadece garanti işlerinde satın aldığın kişinin faturası lazım. Onu da sana atmış yani onunla başka bir alakan yok. (eğer Apple kimlik gibi şeyler istemezse.)

Çözüm
Seri numarasının alakasını anlamadım. Seri numarası tablete aittir. Fatura satın aldığın kişiye ait. Cihazın ICloud'u açıksa sıfırlayıp senin gibi kullanabilirsin. Sadece garanti işlerinde satın aldığın kişinin faturası lazım. Onu da sana atmış yani onunla başka bir alakan yok. (eğer Apple kimlik gibi şeyler istemezse.)

Teşekkür ederim, fazla anlamıyorum 😅 Fatura önemli değil benim için fazla teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı