Şu anda TCL 10l ile GM 20 Pro arasindayim bana güzel yol gösterecek biri yok mu?
Çok önemli değil ortalama bir şey iyidir.
Beyaz çöp kovası ile siyah çöp kovası arasında kalmışsınız hocam siz.
GM 20 Pro'dan uzak durun.
Allah'a yakın bize uzak olsun o telefon.
Eğer Realme 5I yi düşünmüyorsanız. Bütçede arttıramayacaksanız TCL 10l alın.
Arkadaşlar ithalatçı garantili güvenemiyorum.
TCL 10lnin eksileri neler peki?
TCL 10lnin eksileri.
TCL Türkiye'ye yeni yeni giriş yapan, az bilinen ve az kullanılan bir marka, bu yüzden kalite standart I, uzun ömürlü olması, uzun vadede çöp olup olmayacağı gibi konularda bir yorum yapmak çok zor.
Ayrıca Türkiye'de az bilinen ve kullanılan bir marka olduğu için de müşteri memnuniyeti, teknik servisin ilgilenmesi vb durumlar sorunlu olabilir.
Çok teşekkür ederim gm'in özellikleri çok güzel gözüküyordu ve internetteki incelemelerde de çok övgü ile bahsediliyordu ama kronik sorunları olduğu vb bir sürü kötü duyum almıştım. Sizce realme 5i tercih edilir mi?TCL 10lnin eksileri
TCL Türkiye'ye yeni yeni giriş yapan, az bilinen ve az kullanılan bir marka, bu yüzden kalite standart I, uzun ömürlü olması, uzun vadede çöp olup olmayacağı gibi konularda bir yorum yapmak çok zor.
Ayrıca Türkiye'de az bilinen ve kullanılan bir marka olduğu için de müşteri memnuniyeti, teknik servisin ilgilenmesi vb durumlar sorunlu olabilir.
+ Yanları ise.
Kamerası güzel çekiyor.
2200 fiyat bandında 4+ RAM'e sahip sayılı telefonlardan biri.
Realme 5I ve GM 20 Pro'nun aksine Android 10 ile geliyor ve Android 11'e yükseliyor güncellemeler ile.
Bundan sonra karar sizin.
Ama tavsiyem ne yaparsanız yapın GM'den uzak durun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.