Tablet önerisi

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 10 bin bütçem var üzerine bir kuruş bile çıkamam tablet önerisi istiyorum sizden. Aklımda birkaç model var. Şuan Huawei matepad 11.5 128/6 yada 128/8 düşünüyorum. Birde Apple 9. Nesil 64/3 var.
Hem yks çalışacağım kütüphaneye leptop taşımak istemiyorum çünkü, oyun olarak pubg mobile oynuyorum. Video film vs de izlemeyi düşünüyorum bu fiyata siz ne önerirsiniz?

0 olmak zorundamı ? ipad düşünülebilir ama depolama az

Yaklaşık 2 senedir iPad 9.nesil kullanıyorum.Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Arkadaşım Redmi pad pro aldı. Memnun olduğunu söylüyor.

Hocam olurya gömü falan bulur bütçenizi arttırabilirsiniz o zaman iPad 10 bakabilirsiniz. Yoksa iPad 9 iyidir.

Hocam olurya gömü falan bulur bütçenizi arttırabilirsiniz o zaman iPad 10 bakabilirsiniz. Yoksa iPad 9 iyidir.
Maalesef hocam başka planlarımda var o yüzden 10 binin üzerine çıkamam

Redmi pad 5 bulmuştum ama satıldı çok temiz cihazdı şansıma benden yarım saat önce satılmış

Redmi pad 5 bulmuştum ama satıldı çok temiz cihazdı şansıma benden yarım saat önce satılmış
Yaklaşık 2 senedir iPad 9.nesil kullanıyorum.Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
64 gb depolama alanı sizce yeterli olur mu?

0 olmak zorundamı ? ipad düşünülebilir ama depolama az
Sıfır olmaz zorunda değil ama ulaşabileceğim elden teslim alabileceğim bir yer olmalı tekirdağ çerkezköyde yaşıyorum
Tekirdağ da Çorlu Çerkezköy Kapaklı Saray
Kırklareli de de Vizeye kadar gidebilirim diğer şehirlerle aramda ki mesafe uzun

64 GB depolama alanı benim için yeterli oluyor. Apple ekosistemine sahip olduğum için özellikle iPad tercih ettim. Eğer Apple ekosistemine çok sahip değilsen başka markaların daha yüksek depolamasına sahip modellerini tercih edebilirsin.

Şuan iki cihaza bakıyorum benim için yeterli özellikleri var
Huawei matepad 11 sd 865 var kalem yok kutu fatura var 5500tl 64gb
Samsung s6 lite 64gb 6000tl kalem kutu faturası var sizce hangisini alayım bütçe çıkmak yerine düşmek zorunda kaldım arkadaşlar

Yani aralarında çok da fiyat farkı yok zaten. Kaleminin olması avantajından dolayı Samsung tercih et geç hocam. Bu fiyat skalasında performans olarak ürünler arasında kayda değer farklar olmaz zaten.

Yani aralarında çok da fiyat farkı yok zaten. Kaleminin olması avantajından dolayı Samsung tercih et geç hocam. Bu fiyat skalasında performans olarak ürünler arasında kayda değer farklar olmaz zaten.
Sd 865 amiral gemisi bir işlemci ya o yüzden bir an huawei alasım geldi teşekkürler hocam s6 lite alıp geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…