RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 5 Nisan 2024 #1 Herkese selam. Maç izlemek için TOD TV'den paket satın aldım ama televizyonda izlemek istiyorum. Televizyon eski uygulama falan yüklenmiyor, PS4 ile yansıtma gibi yöntem varsa yardımcı olabilir misiniz?
Herkese selam. Maç izlemek için TOD TV'den paket satın aldım ama televizyonda izlemek istiyorum. Televizyon eski uygulama falan yüklenmiyor, PS4 ile yansıtma gibi yöntem varsa yardımcı olabilir misiniz?
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #2 Smart view ile yansıtabilirsiniz fakat televizyonda HDMI girişi yok mu? Artı 0 Eksi
KS KS RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 5 Nisan 2024 #3 trapcx dedi: Smart view ile yansıtabilirsiniz fakat televizyonda HDMI girişi yok mu? Genişletmek için tıkla... Var, o kadar eski televizyon değil. Artı 0 Eksi
trapcx dedi: Smart view ile yansıtabilirsiniz fakat televizyonda HDMI girişi yok mu? Genişletmek için tıkla... Var, o kadar eski televizyon değil.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #4 RhiyX dedi: Var, o kadar eski televizyon değil. Genişletmek için tıkla... ps4ten direk televizyona yansıtabilirsiniz o zaman Artı 0 Eksi
RhiyX dedi: Var, o kadar eski televizyon değil. Genişletmek için tıkla... ps4ten direk televizyona yansıtabilirsiniz o zaman
KS KS RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 5 Nisan 2024 #5 trapcx dedi: PS4'ten direk televizyona yansıtabilirsiniz o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan bağladım da çok kasıyor, başka yöntem biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
trapcx dedi: PS4'ten direk televizyona yansıtabilirsiniz o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan bağladım da çok kasıyor, başka yöntem biliyor musunuz?