Pirinç durumu daha kötü yapıyor tecrübe ile sabit. Kurutabileceği kadar kurutup yeterince kuruyunca şarjda bekletsin.Annesi at diyor arkadaşlar tamirci diyorTamirciye götürebilecek imkanı olsa annesi ilk başta izin verir zaten diye düşünüyorum.
Annen yatınca yatır pirince. Belki o an etkisi olur. Eğer etkili olmazsa maalesef denilen gibi tamirci gerekiyor.
Geçmiş olsun.
Pirinç durumu daha kötü yapıyor tecrübe ile sabit. Kurutabileceği kadar kurutup yeterince kuruyunca şarjda bekletsin.
Hocam yanlış bilgi vermeyelim bence kurutma makinesi devreleri yakabilirKeşke ilk ıslandığında kapatıp kurutma makinesiyle kurutsaydin en azından şimdi dene belki kurursa bir ihtimal ama oksitlendiyse bozulmuştur.
Soğukta çalıştırınca sorun olmuyor.Hocam yanlış bilgi vermeyelim bence kurutma makinesi devreleri yakabilir
Merhaba, tabletime su döküldü, bir süre baktım, bir şey yok, çalışıyordu, ondan sonra bir süre geçti, tablet açılıyor gibi olup kapanıyor, sonra hiç açılmamaya başladı, şimdi bunu yazarken açılıp açılıp kapanıyor, pirince koyamıyorum, annem koymayacaksın, başlarım pirincine diyor, at çöpe falan diyor ama tablette bilgilerim var ve şu an bana hakaretler ediyor, ne olur yardım edin.
Merhaba, tabletime su döküldü, bir süre baktım, bir şey yok, çalışıyordu, ondan sonra bir süre geçti, tablet açılıyor gibi olup kapanıyor, sonra hiç açılmamaya başladı, şimdi bunu yazarken açılıp açılıp kapanıyor, pirince koyamıyorum, annem koymayacaksın, başlarım pirincine diyor, at çöpe falan diyor ama tablette bilgilerim var ve şu an bana hakaretler ediyor, ne olur yardım edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.