Tacikçe çok heyecan verici!

insanddfadsf

Centipat
Yer
Kuril Islands
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
24 GB RAM
Meslek
Esperantist
Arkadaşlar bu dil Türkçeye birçok açıdan çok benziyor ve resmen Farsçanın Kiril harfleri ile yazılmış hali ki bu Tacikçeyi daha kolay hale getiriyor. Mutlu olduğum benzerlikler:
Tacik: men qahva menuuşem
Türkçe: ben kahve içerim
Farsça: men gahva minuşem(Fars abecesinden latinizasyonda hata yapmış olabilirim)
Onun haricinde:
Hava: Havo
Ders: Dars
Mektup: Maktub
Sınıf: Sinıf
Bunlar gibi daha birçok benzerlik! Heyecan verici.

Son düzenleyen: Moderatör:
@insanddfadsf, zevk amaçlı bu dili öğrenmeye çalışmak yerine eski Yunanca ya da Çince gibi çok bilinmeyen dilleri öğrenseniz iyi olurdu. Tacikçe ne işinize yarayacak? Yaş kaçtı? Eğer bilmiyorsanız İngilizce ya da Almancaya yoğunlaşabilirdiniz.

@insanddfadsf, zevk amaçlı bu dili öğrenmeye çalışmak yerine eski Yunanca ya da Çince gibi çok bilinmeyen dilleri öğrenseniz iyi olurdu. Tacikçe ne işinize yarayacak? Yaş kaçtı? Eğer bilmiyorsanız İngilizce ya da Almancaya yoğunlaşabilirdiniz.
İngilizce, Almanca ve biraz Mandarin Çincesi biliyorum ancak ben şahsen egzotik ve çok bilinmeyen dilleri daha ilgi çekici buluyorum. Yaş 18.

@insanddfadsf, sizi gayet iyi anlıyorum da ilerleyen zamanlarda ekmeğini yiyebileceğiniz bir dil öğrenmeniz daha iyi olurdu. Çince, Rusça gibi dillerin sizi aç bırakacağını düşünmüyorum. Almanca ve İngilizceyi hangi seviyede biliyorsunuz? B1 düzeyine getirebildiniz mi?

@insanddfadsf, sizi gayet iyi anlıyorum da ilerleyen zamanlarda ekmeğini yiyebileceğiniz bir dil öğrenmeniz daha iyi olurdu. Çince, Rusça gibi dillerin sizi aç bırakacağını düşünmüyorum. Almanca ve İngilizceyi hangi seviyede biliyorsunuz? B1 düzeyine getirebildiniz mi?
Hocam Almancam A2.2 düzeyde ve İngilizcem C1 düzeyde. Haklısınız ayrıca. Ciddi manada değerli bir yorum.

@insanddfadsf, mesela Almancayı B1 dahil bitirin. Yeterli olur. Sonra Rusça, Çince gibi dillere bakın. Geleceği olmayan dillerde boşuna vakit kaybetmeyin derim. Tacikçe sadece Tacikistan'da iş yapar, onun dışındaki yerlerde yapmaz ya da eski Yunanca gibi pek bilinmeyen dili öğrenmeniz bile iş yapar.

Yeni konular

Geri
Yukarı