Taciz iftirası yemek

Kadın beyanı esastır ile uğradığı zulmü anlatmadan veya travması ı tetiklemeyecek durumlardan koruyormuş hmm. Aynı şey çıktı baktım bana cihangir solucusu kaynaklar ile gelmeyin hadi geçtim kadın sapık yok mu, erkek olup kadın tarafıdan istismara uğrayan yok mu var ee onlar ne olacak o zaman.

Ben varım, ben varım BEN. Benide koruyun.

Yalan yanlış haberleri atmayın, komik oluyor. Bakireliğin tecavüz ille ilgisi yok. Anal yolla da olabilir, oral yolla da. Okşama yoluyla da. Kimse genital muayane sonucu kızlık zarı bozulmamış birine sen tecavüze uğramamışsın diyemez.

Tırnak izi ne olaca? Yalan haber demişsiniz yalan olduğuna dair kanıtınız var mı? Hafi geçtim bu okşama dışıda bırakınlan parmak izi ne olacak erkekler in bayenı neden kabul edlimiyor eğer sizin gibi olsa bile o zaman mağdurun beyanı esastır olmalı.

Otobüste boş yer olmadığı için bir kadının yanına oturdum.
Omzuma dokundu, sonra da "Oturmak için izin aldın mı? " dedi, aklımdan ilk geçen şey "Tapulu malı mı acaba? " oldu.
Şaka gibi ama kadın bana otobüste oturmak için izin aldın mı dedi, hayır neden izin alayım? Toplu taşımada izin mi alınıyor?
Ben de "İzin almam gerekmiyor " deyip kulaklığımı takdım, birden bağırmaya başladı.
"Bu beni taciz ediyor " deyip beni gösteriyordu.
Arkamızda oturan bir amca beni savunup kurtardı ancak o olmasa ne yapacaktım bilmiyordum, belki de öldürülecektim, linç edilecektim.
Neden yapıyorlar bunu anlamıyorum başınıza böyle bir şey geldi mi? Bu konuda suçlu ben miyim cidden?

Otobüste kesinlikle susun. Oradaki insanlar inanılmaz gergin ve en küçük hareketinizde sizi gebertebilecek insanlar. Zaten okul saatlerinde de yaşlılar oluyor genelde sizi iyice gebertir. Maalesef otobüs ortamı insanları öyle bir hâle sokuyor ki insanlar aşırı gergin ve sinirli oluyor.

Kadın beyanı esastır ile uğradığı zulmü anlatmadan veya travması ı tetiklemeyecek durumlardan koruyormuş hmm. Aynı şey çıktı baktım bana cihangir solucusu kaynaklar ile gelmeyin hadi geçtim kadın sapık yok mu, erkek olup kadın tarafıdan istismara uğrayan yok mu var ee onlar ne olacak o zaman.
Mağdurun beyanı da önceliklidir. Fakat erkeğin beyanı esastır demenin luzumu yok. Ha diyorsan kadına niye gerek var, yaşadığın toplumdan bi' habersin demektir.

Tırnak izi ne olaca? Yalan haber demişsiniz yalan olduğuna dair kanıtınız var mı? Hafi geçtim bu okşama dışıda bırakınlan parmak izi ne olacak erkekler in bayenı neden kabul edlimiyor eğer sizin gibi olsa bile o zaman mağdurun beyanı esastır olmalı.
Öncelikle mağdurun beyanı, mağdur kadın veya çocuk değilse esas değildir ki bu gayet anlaşılabilir. Ek olarak parmak izi diyorsun, tırnak izi diyorsun. Tırnakayacak, elerini değdirecek diye bir kıstas yok. Kaldı ki tende parmak izi dakikalar içerisinde kaybolur.

Dediğimi destekleyen kaynak için teşekkürler.
Ceza yargılamasında sadece mağdurun beyanına dayanılarak sanık cezalandırılmaz. Deliller toplanır, tanıklar dinlenir, araştırılacak hususlar araştırılır ve bir bütün halinde değerlendirilerek sanık hakkında ceza verilir veya verilmez. Özetle, tedbir alınırken beyan esastır, yargılamada ise muhakkak delil gerekir.
Muhakkak delil gerektiğinden bahsedilmiş delil yetersizli sonucu beyan delil sayılıyor ki ülkemizde kadına bakışdan dolayı tanıklar büyük ihtimalle kadını destekler ve yaşadığım toplumu senden çok çok daha iyi biliyorum cihangir solucusu bir ailede büyümedim merak etmeyin.

Mağdurun beyanı da önceliklidir. Fakat erkeğin beyanı esastır demenin luzumu yok. Ha diyorsan kadına niye gerek var, yaşadığın toplumdan bi' habersin demektir.

Öncelikle mağdurun beyanı, mağdur kadın veya çocuk değilse esas değildir ki bu gayet anlaşılabilir. Ek olarak parmak izi diyorsun, tırnak izi diyorsun. Tırnakayacak, elerini değdirecek diye bir kıstas yok. Kaldı ki tende parmak izi dakikalar içerisinde kaybolur.

Ve evet lüzmu vardır hiç sıyrılmayın kardeşim kadınında varsa erkeğinde var parmak izi kaybolur demişsin ya kumaş ne olacak ter ile biriken tuz ne olacak tırnaklar zaten her türlü batar çünkü sıkıyor basitçe birkaç dakikadan gelen kadına şiddeti önlemek için polis uygulamaları var travma izi, psikolojik kan basıncından bile belli olur. Ki kadınların uzun tırnakları vardır karşı koyarken illaki batacak kusura bakmayın solcu kanunlarınızı kendinize saklayın.

Otobüste boş yer olmadığı için bir kadının yanına oturdum.
Omzuma dokundu, sonra da "Oturmak için izin aldın mı? " dedi, aklımdan ilk geçen şey "Tapulu malı mı acaba? " oldu.
Şaka gibi ama kadın bana otobüste oturmak için izin aldın mı dedi, hayır neden izin alayım? Toplu taşımada izin mi alınıyor?
Ben de "İzin almam gerekmiyor " deyip kulaklığımı takdım, birden bağırmaya başladı.
"Bu beni taciz ediyor " deyip beni gösteriyordu.
Arkamızda oturan bir amca beni savunup kurtardı ancak o olmasa ne yapacaktım bilmiyordum, belki de öldürülecektim, linç edilecektim.
Neden yapıyorlar bunu anlamıyorum başınıza böyle bir şey geldi mi? Bu konuda suçlu ben miyim cidden?
Türk erkeklerinin kadınlara gereksiz fazla ilgi vermesinden dolayı kadınlar artık her konuda şımarmaya başladılar.

Yeni konular

Geri
Yukarı