Tacizcilik ile suçlanıyorum

Katılıyorum bir de bunlar orta okulular iyice çocuğun hayatı mafolur.

Hocam içime dokundu 45 puan farklıydı ondan sebep.

Hocam hangi il belki aynı ildeyizdir yardımım dokunabilir.
tekirdağ

Neden gidip hocaya soyledin ki yaptigin dogru bir sey degil bence o 90 alsa ne 45 alsa ne sana ne zarari var. Bos yere dusman edinmissin kendine.

@319565 birader sen niye her yazdigima begenmedim atiyorsun ismin gibi esseklik yapma.

Neden gidip hocaya soyledin ki yaptigin dogru bir şey degil bence o 90 alsa ne 45 alsa ne sana ne zarari var. Bos yere dusman edinmissin kendine.

@319565 birader sen niye her yazdigima begenmedim atiyorsun ismin gibi esseklik yapma.

Hocam galiba hayran sapığınız var.

Sen de herkese olayı kendi tarafından anlattığında, kızın kendi argümanına destek alacak itibarı kalmaz. Hocalar, müdürler veya aileler işin içine ne kadar dahil olursa olsun. "Yaptığımı somut bir şekilde ispatlarsa sonucuna razıyım. Ama beni kimse kafasına öyle esiyor diye böyle bir suçla ilişkilendiremez" şeklinde bir açıklamaya, kendinden emin şekilde sığındığın sürece kızın kendi ailesi dahi sana daha fazla güvenecektir emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…