Tacizcilik ile suçlanıyorum

Kendi ailene bundan bahsetmelisin bence öyle kenara atılacak bir konu değil ve senin düzelteceğin bir konu gibi gözükmüyor.

Yani hocam bizim sınıf öğretmeni bana takık. Onun kulağına gitmiştir ama beni çağırmadı konuşmak için en ufak olayda çağırıyor.

Cagirirsa direk anlayacagini bildigi için agam.

Yani hocam bizim sınıf öğretmeni bana takık. Onun kulağına gitmiştir ama beni çağırmadı konuşmak için en ufak olayda çağırıyor.

Çok geçmeden ailene konuyu aç milli egitim bakanligina email üzerinden dilekce gönderin hemen sonuçlansin.

Bence de en iyisi ailene anlatmalısın. Eğer anlatmaya utanıyorsan. Sevdiğin bir öğretmene söyle okula çagır aileni ve hocan durumu ailene anlatsın.

Hocam iyi niyetli davranmak isterseniz müdürle oturun masaya ve konuyu baştan konuşun ancak ciddi bir tavır sergileyin. Ailenize'de bu durumu anlatın ve kulaklarına gelecek haberlerin yalan olduğunu söyleyin. Ancak derseniz ki ben intikam almak istiyorum o zaman siz de yalan haberler yayabilirsiniz. Tabii ki 1.yol önerimdir.

Bence de en iyisi ailene anlatmalısın. Eğer anlatmaya utanıyorsan. Sevdiğin bir öğretmene söyle okula çagır aileni ve hocan durumu ailene anlatsın.

Bunda utanacak ne var suçlu olmadiğin şeyde neden söylemeye utansinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…