Tacizcilik ile suçlanıyorum

Kanıtlamadan suçlu olamazsınız. Sana sataşmaya çalışırsa önce kanıt getir sonra konuşalım de.

Hocam gerçekten aileme söyleyemem benim için berbattan da öte bir durum olur ailem öğretmenlerin söylediklerini çok dikkate alıyor yapmasam bile dert.

Hocam soylemezseniz daha kotuye gideceginden eminim en iyisi konuyu anlattiktan sonra kurani getirin el basayim de.

Kanka sen çok geride kalıyorsun şu an. Kız böyle bir cesareti bulmuş ancak sen annene babana bile bu konuyu söyleyemiyorsun. Burada haklı olan sensin bu yüzden cesaretli ve dik başlı olman gerekiyor. Git gereken herkesle durumu konuş korkma. Şahsen ben şikayet bile ederdim çünkü böyle bir şey artık ciddi bir şeye dönüşmüş durumda başınıza her şey gelebilir. Anlıyorum MEB'e mail falan atmaya korkuyorsunuz ancak o size böyle bir şey yaparken korkmadı o yüzden sizde korkmayın. Ailenizle aranız kötü olabilir ancak unutmayın ki onlar sizin aileniz ve her durumda arkanızda olacaktır. Durumun ciddiyetini ve olabilecek sonuçlarını ailenize anlatarak başlayın ardından ailenizle beraber müdürü arayın ve mümkünse okulda yüz yüze konuşun. Biliyorum cansıkıcı geliyor korkuyorsunuz ancak başka yolu yok şu an önemli olan bu kızın haksız duruma düşmesi. Ailenizle ne olursa olsun konuşmalısınız.

Hocam gerçekten aileme söyleyemem benim için berbattan da öte bir durum olur ailem öğretmenlerin söylediklerini çok dikkate alıyor yapmasam bile dert.

Hocam sonradan bu konu ailenize geldiğinde haksız siz olacaksınız o yüzden şimdiden söylemeniz gerekiyor.

Yaşadığım yer küçük diyorsun, o zaman sende bırak ailene haber komşulardan gider daha kötüsü olur. Şimdi sorunun önünü kapatmazsan daha sonra beter edersin.

Sen ondan önce davran herkese anlat böyle böyle düşük aldı diye iftira attı de en alakasız insana bile senin dediğin daha hızlı yayılır bu şekilde onun dediği pek önem görmez.

Peki hocam deneyeceğim.

Peki hocam deneyeceğim.

Tekrar haber verin bize hocam durum ciddi çünkü elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ne olursa olsun haklı olduğunuzun bilincinde olarak hareket edin.

Ergen kızlar çok takmayın hocam ama böyle insanlardan olabildiğince uzak tavsiye ederim çünkü böyle olayları mahkemeye kadar götüre biliyorlar. Eğer adınızı temize çıkartmak istiyorsanızda kızı karakol ile tehdit edip konuşturup adınızı temize çıkartmalısınız bölece sizden uzak durmuş olur iyi günler. @gravees

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…