Tacizcilik ile suçlanıyorum

Hocam iyi niyetli davranmak isterseniz müdürle oturun masaya ve konuyu baştan konuşun ancak ciddi bir tavır sergileyin. Ailenize'de bu durumu anlatın ve kulaklarına gelecek haberlerin yalan olduğunu söyleyin. Ancak derseniz ki ben intikam almak istiyorum o zaman siz de yalan haberler yayabilirsiniz. Tabii ki 1.yol önerimdir.
Sınava bir aydan daha az kalmış, yöntemi hiç denemesin bile.

Kendi ailene bundan bahsetmelisin bence öyle kenara atılacak bir konu değil ve senin düzelteceğin bir konu gibi gözükmüyor.

Hocam ben bir çocukla oturuyorum o yüzden bayağı eksi yemiştim normalden çok altı gelmişti sözlü sonra anneme söyledim oda öğretmeni aradı. Sonra öğretmen derste yazı yazmadığım için o kadar geldiğini söyledi annemde bana kızdı haliyle o yüzden söylemek istemiyorum. Sonra veli toplantısında bunlar konuşuyorlar diye şikayet etmişler annemde kızdı. Sonra 2 3 kız bunlar sapıklı sapıklı konuşuyorlar diye şikayet etmişlerdi hocada bizi uyarmıştı ben unutup gittim çünkü önemli değildi şikayet eden kızlarda farklıydı. O kızla yani hiçbir alakam yoktu.

Hocam iyi niyetli davranmak isterseniz müdürle oturun masaya ve konuyu baştan konuşun ancak ciddi bir tavır sergileyin. Ailenize'de bu durumu anlatın ve kulaklarına gelecek haberlerin yalan olduğunu söyleyin. Ancak derseniz ki ben intikam almak istiyorum o zaman siz de yalan haberler yayabilirsiniz. Tabii ki 1.yol önerimdir.

En mantikli olan sonuç milli egitim bakanligina email üzerinden dilekce göndermesi.

Kanka takma kafaya git bir tane anlayışlı hocaya baştan anlat hocam normalde şöyle puan alıyordu şimdi böyle aldı ben bunu kopya çekerken gördüm sonra hocalara söyledim o da bana iftira attı söylediğim için falan diye. Eğer hocaların anlamıyorsa kıza söyle benim hakkımda böyle söylemlerde bulunduğun için bu olayı yargıya taşıyacağım falan diye o zaman korkar zaten.

Hocam ben bir çocukla oturuyorum o yüzden bayağı eksi yemiştim normalden çok altı gelmişti sözlü sonra anneme söyledim oda öğretmeni aradı. Sonra öğretmen derste yazı yazmadığım için o kadar geldiğini söyledi annemde bana kızdı haliyle o yüzden söylemek istemiyorum. Sonra veli toplantısında bunlar konuşuyorlar diye şikayet etmişler annemde kızdı. Sonra işte o kızlar mı okızın altını dolmuşlardı bilemedim. Annemlere de söylemek istemiyorum çünkü olay konuştuğum kişiyle dayanıyor.

Hocam soyleyin sonra da Milli egitim bakanligina email üzerinden dilekce gönderin hemen sonuçlansin.

Hocam ben bir çocukla oturuyorum o yüzden bayağı eksi yemiştim normalden çok altı gelmişti sözlü sonra anneme söyledim oda öğretmeni aradı. Sonra öğretmen derste yazı yazmadığım için o kadar geldiğini söyledi annemde bana kızdı haliyle o yüzden söylemek istemiyorum. Sonra veli toplantısında bunlar konuşuyorlar diye şikayet etmişler annemde kızdı. Sonra işte o kızlar mı okızın altını dolmuşlardı bilemedim. Annemlere de söylemek istemiyorum çünkü olay konuştuğum kişiyle dayanıyor.
Hocam burada sonuna kadar masumsunuz ailenize anlatın sizin yanınızda olurlar.

Hocana söyle aileni çagır gelsinler konuşsunlar. Milli eğitime konuyu göttürmeye gerek yok yaşı küçük yapmış bir aptallık.

Kanka takma kafaya git bir tane anlayışlı hocaya baştan anlat hocam normalde şöyle puan alıyordu şimdi böyle aldı ben bunu kopya çekerken gördüm sonra hocalara söyledim o da bana iftira attı söylediğim için falan diye. Eğer hocaların anlamıyorsa kıza söyle benim hakkımda böyle söylemlerde bulunduğun için bu olayı yargıya taşıyacağım falan diye o zaman korkar zaten.
bunlarin gozu boyle korkmaz direk soylemeden Milli egitim bakanligina email üzerinden dilekce göndericeksin

Hocana söyle aileni çagır gelsinler konuşsunlar. Milli eğitime konuyu göttürmeye gerek yok yaşı küçük yapmış bir aptallık.

Hocam göturmeye gerek var boyle bir şey olur mu babasi zaten takmamiş benim bir yakinimin başina gelse hemen milli egitime taşirim.

Hocam gerçekten aileme söyleyemem benim için berbattan da öte bir durum olur ailem öğretmenlerin söylediklerini çok dikkate alıyor yapmasam bile dert.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı