Tacizcilik ile suçlanıyorum

Yani hocam bizim sınıf öğretmeni bana takık. Onun kulağına gitmiştir ama beni çağırmadı konuşmak için en ufak olayda çağırıyor.

Milli eğitim bakanlığına dilekçe yaz diyen arkadaşlar konuyu açan kardeşimizin 8.sınıfta olduğunu unutmasınlar. Bu konuyu ailenle paylaşman gerekiyor ve ailene durumu eksiksiz anlat. Eğer ilgili bir ailen varsa onlar zaten gerekeni yapar. Ailen müdürle görüştükten sonrasında müdür kızın ailesiyle ve sınıf öğretmeniyle görüşecektir. Zaten o yaşta birisi ailesinden ikaz aldıktan sonra 90° tavrı değişecektir. Bunlardan sonra yaptıklarına devam edersede şahit yakın bir arkadaşın ile tekrar durum bildirilir ve önce disiplin, tekrarı halinde 15 gün uzaklaştırma, tekrarı halinde ise okuldan atılma kararı alacaktır.

Milli eğitim bakanlığına dilekçe yaz diyen arkadaşlar konuyu açan kardeşimizin 8.sınıfta olduğunu unutmasınlar. Bu konuyu ailenle paylaşman gerekiyor ve ailene durumu eksiksiz anlat. Eğer ilgili bir ailen varsa onlar zaten gerekeni yapar. Ailen müdürle görüştükten sonrasında müdür kızın ailesiyle ve sınıf öğretmeniyle görüşecektir. Zaten o yaşta birisi ailesinden ikaz aldıktan sonra 90° tavrı değişecektir. Bunlardan sonra yaptıklarına devam edersede şahit yakın bir arkadaşın ile tekrar durum bildirilir ve önce disiplin, tekrarı halinde 15 gün uzaklaştırma, tekrarı halinde ise okuldan atılma kararı alacaktır.

Bence bu durumda milli egitime dilekcenin hemen yazilmasi gerekiyor mudurle halledilecek bir mesele değil.

Hocam ailenize söyleyin ilk olarak konuyu en detaylı ayrıntısına kadar unutma bir detayı kaçırırsan sen suçlu duruma düşersin anlattıktan sonra aileniz sizin arkanızda olursa ( olması gerek ) müdürün yanına gidin kızı ve ailesini çağırtın müdürün müdür yardımcısının odasında kızın yüzüne bakarak gerçekleri söylemesini isteyin üstüne gidin, eğer söylemezse ailen müdüre hocam bu iş böyle çözülmeyecek kız doğruyu söylemezse polise gideriz polis kameralara bakar eğer oğlum böyle bir yapmamışsa ailesine büyük bir miktar ( 1 milyon TL gibi ) tazminat davası açacağım deyin sonra kızı panik saracak elinde sonunda ailesine gerçeği söyliyecek olay böyle çözülür inşallah. Bu taktiği bende bir iftirada denedim işe yaradı büyük ihtimal sizde de yarayacaktır. Durum hakkında bilgi bekliyorum.

İstiklâl Marşı okunmadan önce aniden kürsüye çık durumu anlat reis. İsimini verme kızın. Hakkımdaki dedikodulara inanmayın de. Ben olsam öyle yaparım yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gerçekten aileme söyleyemem benim için berbattan da öte bir durum olur ailem öğretmenlerin söylediklerini çok dikkate alıyor yapmasam bile dert.

Sucsuzsunuz öğretmeninizin ne söylemesini bekliyorsunuz burada bir iftira var ve bunu siz kendi başınıza halledebiliceginizi düşünebiliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı