Taha Duymaz'ın naaşı bulundu

Arkadaşlar sevip sevmemeniz kimsenin umurunda değil. Kaldı ki ölünün arkasından yok şundan dolayı sevmiyordum yok şöyleydi gibi ithamlar ne ölüyü diriltir ne de arkasında kalanlara sevdiği kişilere bir yararı olur. Onu izleyen seven veya direkt tanıdığı kişiler onun ölümünün üzerinde iz bıraktığı kişileri etkileyebilir. O yüzden böyle yorumları kendinize saklayıp içinizde yaşamanızı tavsiye ederim.

Nur içinde yatsın geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum.

Arkadaşlar sevip sevmemeniz kimsenin umurunda değil. Kaldı ki ölünün arkasından yok şundan dolayı sevmiyordum yok şöyleydi gibi ithamlar ne ölüyü diriltir ne de arkasında kalanlara sevdiği kişilere bir yararı olur. Onu izleyen seven veya direkt tanıdığı kişiler onun ölümünün üzerinde iz bıraktığı kişileri etkileyebilir. O yüzden böyle yorumları kendinize saklayıp içinizde yaşamanızı tavsiye ederim.

Nur içinde yatsın geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum.
Hocam çocuğu ben tanımazdım da milletin yazdıklarını harbiden garip buldum hadi bir ölünün arkasından iftar sofrası dağıttı hac trenini kaçırttı kul hakkı yedi hırsızlık yaptı sapıklık yaptı diye söversin de bu çocuğun kime ne zararı vardı anlamadım.

Hocam çocuğu ben tanımazdım da milletin yazdıklarını harbiden garip buldum hadi bir ölünün arkasından iftar sofrası dağıttı hac trenini kaçırttı kul hakkı yedi hırsızlık yaptı sapıklık yaptı diye söversin de bu çocuğun kime ne zararı vardı anlamadım.
Neden sevmediklerini bilmiyorum aslında bir fikrim var ama kimseyi zan altında bırakmak istemem. Neyse hocam bunlar vefatından önce bu çocuğa uygulanan psikolojik şiddetten önce konuşulacak mevzulardı. Şuan anlamı yok sadece şunu bırakıp konuyu kapatmak istiyorum.

1676677127745.png

Lütfen ölümünden öncede yapıldığı gibi saçma tavırlarla çocukcağızın üzerinde bıraktığınız psikolojik etkiyi içten içe çocuğun içinde oluşturduğunuz kendisinden tiksindirtme duygusunu bari ölümünden sonra yapmayın da çocukcağızın geride bıraktığı kişiler etkilenmesin huzur içinde uyusun. Vefatından sonra yok şu yüzden sevmezdim gibi ithamlarla geride bıraktıklarını üzmeye gerek yok. Hepinizden ricamdır bu sadece bu çocuğa değil hiç kimseye yapılmaması gereken bir şeydir.

İyi kalpli insanlar Dünya'dan erken ayrılıyor. Dalga geçenler kesinlikle Allah'tan hak ettikleri cezayı alacaklardır. Allah rahmet eylesin bütün depremde hayatını kaybedenlere.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayatımda hiçbir videosunu izlemedim ne çektiğini falan bilmem ama bu yaşta yolunu bulmuşken vefat etmesine çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Kardeşi de vefat etmiş. Ne hayatlar soldu gitti...

Bu işler sanırsam son on yılın meselesi ben 15 de falan dahil oldum . Çok hırpalandım çok üstüme gelindi sonra da bir daha bu hususta bir şey yapmamaya karar verdim .

Ha dersen ki bilmem kaç yıl sonra olacak depremi ve ölecek olan insanları nereden biliyor musun vahiy mi geldi hayır . Olacak yani ha beş yıl ha on yıl ha 20 yıl ha otuz yıl ama olacak .
O binalarda tek kullanımlık değil garsiyoner değil.

Üşenmedim yazdım birde bir iki gün önce .

Ekte paylaşıyorum okursunuz .

Dosya Ekleri

• Depremle alakalıyayinla kısa.pdf
    2,2 MB · Görüntüleme: 204
  • imar barisiyla alakalı 3 şubat 4 şubat gündem örnekler.pdf
    477,5 KB · Görüntüleme: 102
Huzur içinde uyusun, kendisini tanımıyorum fakat bir insanın ölmesine üzüldüm. Hiçkimse bu şekilde ölmeyi hak etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı