w1llard
Hectopat
- Makaleler
- 1
Öyle bir sordun ki, senin de bana yükseldiğini zannettim, kusura bakma.Bir derdim falan yok neden bu kadar yükseldin? Sadece neden sevmediğini sordum?
Öyle bir sordun ki, senin de bana yükseldiğini zannettim, kusura bakma.Bir derdim falan yok neden bu kadar yükseldin? Sadece neden sevmediğini sordum?
Hocam çocuğu ben tanımazdım da milletin yazdıklarını harbiden garip buldum hadi bir ölünün arkasından iftar sofrası dağıttı hac trenini kaçırttı kul hakkı yedi hırsızlık yaptı sapıklık yaptı diye söversin de bu çocuğun kime ne zararı vardı anlamadım.Arkadaşlar sevip sevmemeniz kimsenin umurunda değil. Kaldı ki ölünün arkasından yok şundan dolayı sevmiyordum yok şöyleydi gibi ithamlar ne ölüyü diriltir ne de arkasında kalanlara sevdiği kişilere bir yararı olur. Onu izleyen seven veya direkt tanıdığı kişiler onun ölümünün üzerinde iz bıraktığı kişileri etkileyebilir. O yüzden böyle yorumları kendinize saklayıp içinizde yaşamanızı tavsiye ederim.
Nur içinde yatsın geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum.
Neden sevmediklerini bilmiyorum aslında bir fikrim var ama kimseyi zan altında bırakmak istemem. Neyse hocam bunlar vefatından önce bu çocuğa uygulanan psikolojik şiddetten önce konuşulacak mevzulardı. Şuan anlamı yok sadece şunu bırakıp konuyu kapatmak istiyorum.Hocam çocuğu ben tanımazdım da milletin yazdıklarını harbiden garip buldum hadi bir ölünün arkasından iftar sofrası dağıttı hac trenini kaçırttı kul hakkı yedi hırsızlık yaptı sapıklık yaptı diye söversin de bu çocuğun kime ne zararı vardı anlamadım.
Hayatımda hiçbir videosunu izlemedim ne çektiğini falan bilmem ama bu yaşta yolunu bulmuşken vefat etmesine çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Kardeşi de vefat etmiş. Ne hayatlar soldu gitti...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.