Tahammül edemediğiniz huylar nedir?

recepklc

Kilopat
Katılım
9 Ocak 2017
Mesajlar
531
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben biraz takıntılıyım bu konuda, bazı sesler beni ciddi şekilde agresif yapıyor.
Mesela biri yanımda ağzını şapırdatarak ya da sesli bir şey yediğinde, tost veya cips falan, sen ağzınla odun mu kırıyorsun diyerek tepki veriyorum ve azına rövaşata çekesim geliyor. Eğer tepki veremeyeceğim biri ise hemen ortamdan uzaklaşıyorum.

Hele ki çayı höpürdeterek içenler ciddi kafayı yedirtiyor bana. Tekken, evinde git istediğin gibi ye, iç ya da sesli müzik dinle ama toplum içinde insan ol.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Trafikte; ışıklarda sola dönüş için solda ayrı şerit olmasına ve arabaların orada beklemesine rağmen uyanık tiplerin ikinci bir şerit oluşturarak yolun şeridini kapatmasına ayar oluyorum.

Aynı şekilde sağda tek şeritli yola girmek için sıraya giren araçlara aldırış etmeyip tam girişe kadar soldan devam edip araya kaynamaya çalışanlara da ayar oluyorum. İnip dövesim geliyor bu tipleri.
 
Şu aralar insanların kaldırımı yayıla yayıla kullanmasından muzdaribim. Bir yerlere geç kalıyorum diyelim, acelem var. Kaldırımdan iki kişi geçebilecekken ortasından kağnı gibi ilerleyen mi dersin, karşıdan benim geldiğimi görüp de hiç istifini bozmadan yan yana yürüyenler mi dersin... Daha bir ton böylesi. Biraz çevrenin farkında olun Allah aşkına.
 
Kırmızı ışık yandığında eğer yanda benzin istasyonu varsa oraya girip hızlıca trafikten kurtulanlara gıcık oluyorum. Kimisi hızlıca sağa dönmek için öyle yapıyor kimisi ise sağa biraz kırıp sonra sola dönüp aynı şeritten devam ediyor. Tam dayaklık tipler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı