Tahmini 6000-7000 TL tablet önerisi

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Tahmini 6000-7000 TL arası tablet önerisi. Yılbaşında ailem alacağını söyledi, belki indirimde olursa çok güzel olur.

🔸Oyun olarak PUBG Mobile oynarım
🔸İşlemcisi hem günlük hem oyun için güçlü olmalı
🔸YouTube'da veya Google'da filan ara sıra film izlerim
🔸Bunun yanı sıra tabletin özellikleride iyi olmalı
🔸Google servisleri olmaması hiç sorun değil

Önerilerinizi bekliyorum. Technopat ailesi iyi günler dilerim. 😊

Tahmini 6000-7000 TL arası tablet önerisi. Yılbaşında ailem alacağını söyledi, belki indirimde olursa çok güzel olur.

🔸Oyun olarak PUBG Mobile oynarım.
🔸İşlemcisi hem günlük hem oyun için güçlü olmalı.
🔸Youtube'da veya Google'da filan ara sıra film izlerim.
🔸Bunun yanı sıra tabletin özellikleride iyi olmalı.
🔸Google servisleri olmaması hiç sorun değil.

Önerilerinizi bekliyorum. Technopat ailesi iyi günler dilerim. 😊

Xiaomi Mi pad 5 indirimsiz fiyatı 7.5k tasarımı gayet hoş işlemcisi SD860 HDR da 60FPS destekliyor 120Hz ekranı var.

iPad 9. Arkadaşım kullanıyor her şeyde bayağı iyi bir cihaz.

iPad pek düşünmüyorum Android alacağım.

Xiaomi Mi pad 5 indirimsiz fiyatı 7.5k tasarımı gayet hoş işlemcisi SD860 HDR da 60FPS destekliyor 120Hz ekranı var.

Yılbaşında indirim olur mu? Bende Lenovo Tab M10 vardı ekranı şu an kırık. Android 9'dan başka hiçbir güncelleme almamıştı, Mi Pad 5'te öyle bir durum söz konusu değil dimi?

iPad pek düşünmüyorum Android alacağım.

Yılbaşında indirim olur mu? Bende Lenovo Tab M10 vardı ekranı şu an kırık. Android 9'dan başka hiçbir güncelleme almamıştı, mi pad 5'te öyle bir durum söz konusu değil değil mi?

X3 Pro kadar destek alacaktir işlemcisi gayet iyi indirim olacağıni düşünüyorum.

X3 Pro kadar destek alacaktir işlemcisi gayet iyi indirim olacağıni düşünüyorum.

İyi Android güncellemeleri alacaksa rahat 4-5 yıl kullanırım. Tablet benim hoşuma gitti, 6000 TL'ye filan düşerse kaçırmadan alırım. Gördüğüm kadarıyla klavye desteği de var. Laptop gibi de kullanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı