Tahmini kazanç değişiminin düşmesi

matco

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
255
Merhabalar, 2 haftalık amatör kazıcıyım. Lolminer aracılığı ile Ethermine havuzunu kullanarak kazıyorum. 2 haftalık sürede 3 farklı durum yaşadım. İlk başladığımda aylık takribi 0.1 Ethereum kazanacak şekilde gösteriyordu. Sonra malumunuz hacmin arttığı 1 hafta önceki dönemde 0.15'lere kadar arttı aylık kazanç tahminisi. 2 gündür ciddi bir düşüş ile 0.8'lere kadar geriledi. Hatta konuyu hazırlarken tekrar kontrol ettim 0.077'ye düştü. Benim öğrenmek istediklerim ise bu süreç normal mi? Azaldığı gibi yeniden artabilir mi ve bu düşüşün havuz ile ilgisi var mıdır? Yani ben başka havuzu kullanmaya başlasam tahmini kazancım artar mı?

Video izleyerek başladım kazım işine ama aklıma oturmayanlardan birkaç şey daha var. Minerlar arasında fark var mıdır? Kazancı belirleyen havuz mu, miner mı? (Aynı ekran kartı için soruyorum, elbette ekran kartları belirliyor kazım oranı). Katkıda bulunacaklara şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla tahmini kazançlar blog durumuna göre değişiklik gösteriyor. En net kazanç hesabınıza yatan paradır diye düşünüyorum. Blogların zorluğu veya sizin oraya yaptığınız katkıyla sadece tahmini değerler onlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı