Takdir belgesi alamazsam babam çok kızacak

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
10. sınıfa gidiyorum. Bu sene takdir belgesi getirmezsem babam bayağı kızacak. 1 haftadır takdir geliyor mu diye soruyor ben de geçiştirmek için belli değil diyorum ama anladı sanırsam, 1 haftadır yüzüme bile bakmıyor. Sürekli kuzenim ile kıyaslama yapıyorlar, moralim sıfır. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babanızın sizden bir beklentisi var demek ki çok normal değil mi? Sizin için bir emek veriyor ve karşılık istiyor yapmanız gereken bu.

Babanızın sizden bir beklentisi var demek ki çok normal değil mi? Sizin için bir emek veriyor ve karşılık istiyor yapmanız gereken bu.

Beklentisi olabilir ama verilmesi gereken tepki bu mu sizce?

Bende bunu yazacaktım cevap olarak ama vazgeçtim. Gerçekten vermesi gereken tepki bu mu yani? Bağırarak, kıyaslama yaparak, derslerim de o kadar kötü değil yani ortalamam 75'den aşağı olmuyor hiçbir sene ama yine de tatmin edemiyorum kimseyi :(

Sizi evlat amacıyla değil de yatırım amacıyla yapmış sanki.

Sizi başka çocuklarla kıyaslıyorlarsa siz de onları başka ebeveynlerle karşılaştırın iyice çıldırsınlar.

Geçen anneme dedim kuzenimin babası çocuğuna belge getiremese bile kızmıyor moral veriyor dedim sustu bir şey diyemedi. Ama babama desem savaş çıkar herhalde 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı