Takıldığım kız benden hoşlanıyor mu?

Kızın çevresi nasıl? Çok arkadaşı falan varsa hoşlanıyor olabilir. Ama yalnız biriyse yapıştırır friend zone.

Henüz bir şey demek için erken olabilir. Kızın davranışlarını bir kalıba sokmak şu an için çok erken. Senden hoşlanıyor demek seni yanlış yönlendirebilir. Arkadaşlığını aynı rolantide devam ettir. Zamanla her şey daha netleşecektir. "Ve ben doğruyu söylemek gerekirse biraz tipsizim."
Bu konuyu fazla düşünerek hareket etme. Anlamsız öz güven tehlikeli olabilir fakat bu gibi söylemlerde zamanla özgüvensizliğe sevk eder insanı. Bunun arasını bulmak zorundayız. Seni rahatlatmak için söylemiyorum etrafına bak bir güzel kızların yanında sürekli keko diye adlandırılan korkunç tipler mevcut.

Kızlar keko seviyor hocam. Sıkıntı orada.

@Elynza evet bende tipsizim. Ama o kekolar gibi değilim sessizim. Ama neye yarar. Tipsiz oldun mu zaten 10-0 geridesin.

Ben iç güzelliğine bakarım diyen kızlar, sadece dışı güzel olanın iç güzelliğine bakıyor. Tipsizsen seçenek bile olmuyorsun.

Doğru yoldasın asker.

Saolasın komutanım.
Hoşlanıyor olabilir.

Yanii bilemiyorum ben de.

Hocam sanırım dediğiniz gibi yapabilirim. Kız beni az önce aradı içini falan döktü biraz kötüymüş morali bozukmuş. Dinledim onu falan. İleride yakınlaşacağım dediğiniz gibi.
Sadece dost edinmek istiyor da olabilir.
Ben de öyle düşünüyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…