Takılmalar ve Mavi Ekran Hatası

lion88

Kilopat
Benim bir laptobum vardı böyle arada açılmıyordu, hoş geldiniz de falan takılıyordu. Sonra çok sık olmaya başladı baya sık açmak için 5-6 kere yeniden başlatıyordum. Mavi ekran falan verip kapandı sonra açmayı denedim açılmadı, w7 simgesinin geldiği zaman dıtttttttttttttt diye seç çıkarıyordu, 1-2 dk sonra mavi ekran gelip kapanıyordu. Bide arada böyle oyundayken Hdd ışığı diyorlar galiba böyle silindir gibi şeklinde o sürekli yandığı zaman bilgisayar donuyordu yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. Sinirlendim hdd yi söktüm kırdım, içindeki mıknatısları aldım.

Yaklaşık 3 aydır bilgisayar yatıyor şimdi Ssd alacağım ya Laptop'un başka bir yeri sorunluysa para boşa gitmesin sizce bu sorun hdd'den mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatıklarınızdan sorun HDD'deymiş gibi gözüküyor genede tam modelini yazarsanız Notebook'unuzun buraya iyi olur. SSD'ye gelince seçtiğiniz ürün fena değil, disk boyutu da size yeterli gelecekse sorun olmaz. Notebook'un başka sorunları olup olmadığını öğrenmek için geçici bir disk bulabilirseniz ona Windows 8.1 kurup bir performans değerlendirmesi yapmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkürler ama başka bir disk bulamam malesef.
Bide aldığım ssdye w8.1 kuracağım forumdaki isoyu indirip.
Kururken key soruyormuş galiba onu nabıcağım mümkünse yarın alacağım ssdyi ?

Cevabınız için teşekkürler ama başka bir disk bulamam malesef.
Bide aldığım ssdye w8.1 kuracağım forumdaki isoyu indirip.
Kururken key soruyormuş galiba onu nabıcağım mümkünse yarın alacağım ssdyi ?
Core: 334NH-RXG76-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Pro: XHQ8N-C3MCJ-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Başındaki 8 haneyi googleye aratırsanız devamını alırsınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı