Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #21 Bunu ayrı bir konu açarsan orada konuşalım. Konu don gömlek ve kombin olduğu için ceza almayalım. Bu arada. Hangi sunucu? Bizden başka klanlar da mı var?
Bunu ayrı bir konu açarsan orada konuşalım. Konu don gömlek ve kombin olduğu için ceza almayalım. Bu arada. Hangi sunucu? Bizden başka klanlar da mı var?
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #22 Silinen üye dedi: Bunu ayrı bir konu açarsan orada konuşalım. Konu don gömlek ve kombin olduğu için ceza almayalım. Bu arada. Hangi sunucu? Bizden başka klanlar da mı var? Genişletmek için tıkla... Aktif olun yeter. Ben sizi bulurum.
Silinen üye dedi: Bunu ayrı bir konu açarsan orada konuşalım. Konu don gömlek ve kombin olduğu için ceza almayalım. Bu arada. Hangi sunucu? Bizden başka klanlar da mı var? Genişletmek için tıkla... Aktif olun yeter. Ben sizi bulurum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #23 Tövbe estağfirullah.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #24 Silinen üye dedi: Tövbe estağfirullah. Eki Görüntüle 293075 Genişletmek için tıkla... Aktif olmanı bekliyorum.
Silinen üye dedi: Tövbe estağfirullah. Eki Görüntüle 293075 Genişletmek için tıkla... Aktif olmanı bekliyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #25 Aktifim. Zaten.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #26 Silinen üye dedi: Aktifim. Zaten. Eki Görüntüle 293076 Genişletmek için tıkla... Şu an aktif değilsin.
Silinen üye dedi: Aktifim. Zaten. Eki Görüntüle 293076 Genişletmek için tıkla... Şu an aktif değilsin.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #27 İbo sen nasıl geldin kanka sunucuya? Ben server'da değilim şu an. Ekstra: Ben de diyorum, bu ne kastediyor? Aktif, aktif, aktif... İşkillendim. Her gün Sosyal'deyim zaten.
İbo sen nasıl geldin kanka sunucuya? Ben server'da değilim şu an. Ekstra: Ben de diyorum, bu ne kastediyor? Aktif, aktif, aktif... İşkillendim. Her gün Sosyal'deyim zaten.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #28 Silinen üye dedi: İbo sen nasıl geldin kanka sunucuya? Ben server'da değilim şu an. Ekstra: Ben de diyorum, bu ne kastediyor? Aktif, aktif, aktif... İşkillendim. Her gün Sosyal'deyim zaten. Genişletmek için tıkla... @Handsome Reis sağolsun. Kendisi sayesinde aranızdayım.
Silinen üye dedi: İbo sen nasıl geldin kanka sunucuya? Ben server'da değilim şu an. Ekstra: Ben de diyorum, bu ne kastediyor? Aktif, aktif, aktif... İşkillendim. Her gün Sosyal'deyim zaten. Genişletmek için tıkla... @Handsome Reis sağolsun. Kendisi sayesinde aranızdayım.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #29 Şu aralar erotik argoya abandığı için server'da çok yükleniyordum kendisine. Seni şövalye ilan ediyorum Kedi. Teşekkür ederim.
Şu aralar erotik argoya abandığı için server'da çok yükleniyordum kendisine. Seni şövalye ilan ediyorum Kedi. Teşekkür ederim.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #30 Silinen üye dedi: Şu aralar erotik argoya abandığı için server'da çok yükleniyordum kendisine. Seni şövalye ilan ediyorum Kedi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim rütbem ne hocam?
Silinen üye dedi: Şu aralar erotik argoya abandığı için server'da çok yükleniyordum kendisine. Seni şövalye ilan ediyorum Kedi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim rütbem ne hocam?