Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #21 Şöyle konu açmak yeni âdet oldu şöyle konular açılmasın artık hepsi troll.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #22 Kratosun Veliahtı dedi: Şöyle konu açmak yeni âdet oldu şöyle konular açılmasın artık hepsi troll. Genişletmek için tıkla... Hocam troll için niye açayım bir şey olur mu diye merak ettim.
Kratosun Veliahtı dedi: Şöyle konu açmak yeni âdet oldu şöyle konular açılmasın artık hepsi troll. Genişletmek için tıkla... Hocam troll için niye açayım bir şey olur mu diye merak ettim.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #23 cankute dedi: Birader açma konu o zaman. Burası şaka yapma yeri mi yani Genişletmek için tıkla... Açılan konular çığrından çıkıyor valla
cankute dedi: Birader açma konu o zaman. Burası şaka yapma yeri mi yani Genişletmek için tıkla... Açılan konular çığrından çıkıyor valla
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Eylül 2022 #24 Ona göre benim evime bütün forum gelebiliyor. Nitekim yaşadığım il ve ilçe belli. Bir şey olmaz.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #25 cankute dedi: Birader açma konu o zaman. Burası şaka yapma yeri mi yani. Genişletmek için tıkla... Merak ettim kardeşim bakma o zaman yazma.
cankute dedi: Birader açma konu o zaman. Burası şaka yapma yeri mi yani. Genişletmek için tıkla... Merak ettim kardeşim bakma o zaman yazma.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #26 Saarkadaş dedi: Hocam troll için niye açayım bir şey olur mu diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... 4-5 yaşında mısın? Salladım diyorsun kendi yaşadığın yeri söylesen bile ne olacak? Ben İstanbul ilinde yaşıyorum bir sorun mu olacak şimdi?
Saarkadaş dedi: Hocam troll için niye açayım bir şey olur mu diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... 4-5 yaşında mısın? Salladım diyorsun kendi yaşadığın yeri söylesen bile ne olacak? Ben İstanbul ilinde yaşıyorum bir sorun mu olacak şimdi?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 1 Eylül 2022 #27 Saarkadaş dedi: Merak ettim kardeşim bakma o zaman yazma. Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsun?
Saarkadaş dedi: Merak ettim kardeşim bakma o zaman yazma. Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsun?
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #28 Büyüyecekse bu moderatörlerden birisi lütfen kapatsın konuyu.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 1 Eylül 2022 #29 Saarkadaş dedi: Merak ettim kardeşim bakma o zaman yazma. Genişletmek için tıkla... Neyi merak ettin hepsini sallamışsın zaten ne olacak.
Saarkadaş dedi: Merak ettim kardeşim bakma o zaman yazma. Genişletmek için tıkla... Neyi merak ettin hepsini sallamışsın zaten ne olacak.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #30 Lamine Yamal dedi: Neyi merak ettin hepsini sallamışsın zaten ne olacak. Genişletmek için tıkla... Böyle de o zaman saçma saçma konuşma.
Lamine Yamal dedi: Neyi merak ettin hepsini sallamışsın zaten ne olacak. Genişletmek için tıkla... Böyle de o zaman saçma saçma konuşma.