Takipciokulu.com güvenilir mi?

Selam, alışveriş yapacağım ama bilginizi almak istedim takipciokulu com güvenilir mi acaba?

Vallahi hiçbir platformdan bence ne takipçi ne bir şey satın alınır takipçi basmak çok saçma ya kalıcı ya da geçici olacağı belli değil takipten çıkıldığı zaman hesap soracağın kimsede yok. Telafi yaparız derlerse 1 olur 2 olur ama 3'te yapmazlar uğraşmazlar

Yorumunuz için teşekkürler. Epeydir bayiavm.com'dan alım yapmaktayım son derece güzel ve hızlı.

Üstelik faturalı ve garantili. Ancak takipci okulu gayet ucuzmuş sorayım dedim, sipariş verdim sonucunu paylaşacağım. "Edit1" 5 dakika oldu gelen giden bir şey yok.

"Edit" Siparişim tamamlandı, oldukça hızlı ve kaliteli. Teşekkür ederim takipçiokulu.com

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkürler. Epeydir bayiavm.com'dan alım yapmaktayım son derece güzel ve hızlı.

Üstelik faturalı ve garantili. Ancak takipci okulu gayet ucuzmuş sorayım dedim, sipariş verdim sonucunu paylaşacağım. "Edit1" 5 dakika oldu gelen giden bir şey yok.

"Edit" Siparişim tamamlandı, oldukça hızlı ve kaliteli. Teşekkür ederim takipçiokulu.com
Bana sağlam reklam gibi geldi

Yeni konular

Geri
Yukarı