muratthemis Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar taksitli alabiliyorum ancak, bir ara Gaming'de Yapı Kredi Worldcard'a 6 taksit vardı ama şu an baktım bitmiş maalesef
Arkadaşlar taksitli alabiliyorum ancak, bir ara Gaming'de Yapı Kredi Worldcard'a 6 taksit vardı ama şu an baktım bitmiş maalesef
arxthurmorxgan Femtopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 ti 32 gb ram r5 5600 Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 muratthemis dedi: Arkadaşlar taksitli alabiliyorum ancak, bir ara Gaming'de Yapı Kredi Worldcard'a 6 taksit vardı ama şu an baktım bitmiş maalesef Genişletmek için tıkla... kral vatan veya itopyadan alabilirsin
muratthemis dedi: Arkadaşlar taksitli alabiliyorum ancak, bir ara Gaming'de Yapı Kredi Worldcard'a 6 taksit vardı ama şu an baktım bitmiş maalesef Genişletmek için tıkla... kral vatan veya itopyadan alabilirsin
ivoo Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 40 25 Nisan 2025 #3 3 taksit üstüne vade farkı koyuyorlar diye biliyorum. Gaming gen iyidir.