Taksitli iPhone 11 nasıl alınabilir?

Yani telefonda sorun olmadıktan sonra üçü de bana uygun. Sadece kredi kartına taksit veya bankaya taksit yapabilir miyim onu merak ettim. Nasıl olduğu fark etmez.

Samsung S23 almak daha mantıklı ama bütçenizin üstünde olabilir iPhone 11'den fiyat farkı var mı bilmiyorum.

S23 37k fiyatlarda 2.el bile alamaz en iyisi 20 Ultra veya S22 falan veya biraz daha bekleyip S23 FE alabilir.

iPhone 11 kullanıcısıyım tavsiyem biraz daha para biriktirip 13 serisinden herhangi bir telefon alman çünkü 11'in ömrü artık doluyor ve güncelleme desteği de kesilecek ayrıca pil ömrü de hızlı bitiyor 2.5 sene kullandım pil sağlığı %80'lerde en yakın zamanda yeni pil taktıracağım.

Yenilenmiş telefonlara taksit oluyor, diye biliyorum. Sıfır telefonlar için ticari kredi kartı ile oluyor.

Bu arada konuya çok hakim değilim fakat lise son olduğum için ve ilk defa kendime telefon alacağım için sanırım yeni çıkan KDV indirimine dahil oluyorum. Bunu da göze alarak 25-30.000 TL bandındaki önerdiğiniz telefonları atarsanız memnun olurum. Ben sadece kaliteli bir telefon olsun istiyorum. Sürekli sorun çıkarmayan, Kamerası kaliteli olan orta düzey bir telefon istiyorum. Bu arada KDV indirimi konusuna hakim olan var ise lise 4 olan biri bu indirimden yararlanabiliyor mu acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim

Kredi kartına taksit yapsa ödeyeceği vade farkı yine 30 olur bence Total.

Bencede iPhone 11 almak bu sene biraz mantıksız geliyor

Samsung S23 öneriyorum

Konudan bağımsız, @yusuuuufcelyan taksitli iPhone nasıl alırım diye soruyor, sen telefon önerisinde bulunuyorsun. Konuyla alakası ne? Bütçeyle alakası yok bunun herkes telefon alırken taksit yapma ihtiyacı hissediyor.

Babam 2016'dan beri 6S kullanıyor alırken 16 GB modelini seçmeseydi şu an canavar gibi çalışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…