CryDrivo Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Selam, Bu ikisinin farkı nedir? Bu iki özellikten birini dijital harcamalarda kullanabiliyor muyum?
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Ocak 2024 #2 Aynı şeyin laciverti diye biliyorum.
CryDrivo Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 G3BEN dedi: Aynı şeyin laciverti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki dijital harcamalarda kullanabiliyor muyuz? Taksit olmayan ürün için buradan 6 ay taksitle nakit avans yaptırıp almak baya mantıklı geldi.
G3BEN dedi: Aynı şeyin laciverti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki dijital harcamalarda kullanabiliyor muyuz? Taksit olmayan ürün için buradan 6 ay taksitle nakit avans yaptırıp almak baya mantıklı geldi.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Ocak 2024 #4 CryDrivo dedi: Peki dijital harcamalarda kullanabiliyor muyuz? Taksit olmayan ürün için buradan 6 ay taksitle nakit avans yaptırıp almak baya mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Orada çektiğiniz para nakit olarak hesaba geçer. Yani nakit olarak kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Altın, döviz vs. bankacılık uygulaması üzerinden dijital yatırım harcaması yapamazsınız ama.
CryDrivo dedi: Peki dijital harcamalarda kullanabiliyor muyuz? Taksit olmayan ürün için buradan 6 ay taksitle nakit avans yaptırıp almak baya mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Orada çektiğiniz para nakit olarak hesaba geçer. Yani nakit olarak kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Altın, döviz vs. bankacılık uygulaması üzerinden dijital yatırım harcaması yapamazsınız ama.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.460 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 CryDrivo dedi: Selam, Bu ikisinin farkı nedir? Bu iki özellikten birini dijital harcamalarda kullanabiliyor muyum? Eki Görüntüle 2071524 Genişletmek için tıkla... Nakit avans kredi kartınıza yansır. Nakit para mevduat hesabınıza.
CryDrivo dedi: Selam, Bu ikisinin farkı nedir? Bu iki özellikten birini dijital harcamalarda kullanabiliyor muyum? Eki Görüntüle 2071524 Genişletmek için tıkla... Nakit avans kredi kartınıza yansır. Nakit para mevduat hesabınıza.