Taktir almak için çok mu çalışmak gerekir?

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
85 ile taktir almak istiyorum. Bu yıl boyunca bütün oyunları sosyal medyayı vs bırakacağım, önerileriniz nelerdir? Çok mu sık çalışmak gerekir?

85 ile taktir almak istiyorum. Bu yıl boyunca bütün oyunları sosyal medyayı vs bırakacağım, önerileriniz nelerdir? Çok mu sık çalışmak gerekir?

Sınıfınız nedir? Önceki dönem ortalamalarınız nedir?
Kişiden kişiye değişen bir durum ben şahsen çok zorlanmadan alıyorum ama kimisi çok zorlanabilir.

10. sınıfım imamhatipte okuyorum önceki ortalamam dersi hiç takmıyordum sınavlara çalışmıyordum 77 idi.

Öncelikle taktir bir başarı ölçütü değildir. Siz taktiri falan takmayın sadece derslerinize kendinize dürüst bir şekilde çalışın. Sizin motivasyon kaynağınız konuları tam anlamıyla öğrenmek olursa 98'le bile taktir alırsınız ve ileride çok rahat edersiniz.

10.sınıfa geçtim geçen sene kitap yüzü açmadım full PC oynadım 95 ile takdir aldım sadece dersi dinle yeter (fen lisesinde okuyorum)

Öncelikle taktir bir başarı ölçütü değildir. Siz taktiri falan takmayın sadece derslerinize kendinize dürüst bir şekilde çalışın. Sizin motivasyon kaynağınız konuları tam anlamıyla öğrenmek olursa 98'le bile taktir alırsınız ve ileride çok rahat edersiniz.

Sadece almak istiyorum kafama taktım alırsam babam motor alacak öyle diyeyim :D

Dersi dinleyip uygun bir şekilde tekrar yaparsanız ve sıkı çalışırsanız bence alırsınız, arada 8 puan var.

Hocam 72 imiş kusura bakmayın.

Kaçıncı sınıfsın takdir belgesi senin için neden bu kadar önemli takdir belgesi alırsan ailen sana istediğin bir şeyi mi alacak?

Evet hocam istediğim bir şeyi alacaklar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı