Taktir almak için çok mu çalışmak gerekir?

Çok çalışmaktansa ders ortalaması yüksek olan derslere çalışmak mantıklı. Ben ders sayısı yüksek olan derslere sınavdan 1 gün önce 2 saat verimli çalışarak 90 ortalama yapmıştım 11. sınıfta.

Öncelikle yorumları okudum ve çok saçma yorumlar yapılmış arkadaşımız takdir almak istiyor dostum öncelikle çok çalışmaktan ziyade arzulaman gerekir, istemen gerekir sonrasında dersi derste dinleyip eve gelince bol bol tekrar yapman gerekir, YouTube'yi yok... Kanalı saçma sapan videolar yerine takıldığın konuyu açıp izleyebilirsin khan academy vs. bir sürü kanal var bunları planlı bir şekilde yaparsan ki kendine de muhakkak zaman ayır dinlen, eğlen, gez, toz gerisi o zaman gelecektir. Ben 11.sınıfa kadar ne takdir, ne teşekkür aldım ama 10.sınıfta bilişim teknolojileri alanını tercih edince bölümümü o kadar çok sevdim ki o kadar aşık oldum ki derslere severek çalıştım temel elektronik ve teknik resm hariç ilk teşekkürümü 11.sınıfta aldım sevindim 12.sınıfta staj ile beraber takdir aldım ve sürpriz olarak da onur belgesi geldi yani uzun lafın kısası sadece inan, iste, çabala gerisi palavra.

85 ile taktir almak istiyorum. Bu yıl boyunca bütün oyunları sosyal medyayı vs bırakacağım, önerileriniz nelerdir? Çok mu sık çalışmak gerekir?

Dersi derste dinle okulun hafta sonu etütleri hiçbir işe yaramıyor gitme illa ek ders alacaksan dershaneye git eve hoca çağırmanı da önermiyorum kendine bir çalışma ve dinlenme programı oluştur sınav haftası telefona hiç girme.

10.sınıfa geçtim geçen sene kitap yüzü açmadım Full PC oynadım 95 ile takdir aldım sadece dersi dinle yeter (fen lisesinde okuyorum)

Fen lisesine gidiyorsun diye hep taktir alacaksın diye bir şey yok. Bariz yalan söylüyorsun.

Az abart kardeşim.

1-neden sanalda tanımadığım insanlara yalan söyleyeyim.

2- sadece proje ödevlerini yaptım bütün okul ödevlerini arkadaşlardan geçirdim fen derslerinden çok iyi almadım ama edebiyat 5 ders mat 6 ders ve İngilizce 4 dersten iyi yaptığım için ortalamayı yükseltti yoksa biyoloji 85 fizik 80 kimya 85 ortalaması ama mat 98 edebiyat 98 İngilizce 97 olunca ortalama 95 oldu.

85 ile taktir almak istiyorum. Bu yıl boyunca bütün oyunları sosyal medyayı vs bırakacağım, önerileriniz nelerdir? Çok mu sık çalışmak gerekir?
merhaba kardeşim. Takdir almak çok basittir. 14 tane takdir belgesi almış biri olarak söylüyorum hiç çalışmana falan gerek yok. Şahsen ben sadece sınava bir gün hatta bazen saatler kala ders kitabına göz gezdiriyordum ve dönem sonu takdiri alıyordum. Ama sana yine de yaptığım şeyi önermem. Çünkü yalnızca sınavdan yüksek almanı sağlayan bir taktik bu yani bilgiler kalıcı olmuyor. 1-2 hafta sonra unutuyorsun...

Hepinize teşekkürelr taktir alırsam dönüş sağlarım

10.sınıfa geçtim geçen sene kitap yüzü açmadım Full PC oynadım 95 ile takdir aldım sadece dersi dinle yeter (fen lisesinde okuyorum)

Sonuç olarak iyi bir sene geçirmedin ve boş olan zamanını gereksiz şeylere harcadın. Düzgün bir şey öğrenmediğin için takdirin bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…