Takviye kullanıyor musunuz?

Bahoz2162

Picopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar,
12.sınıfım daha şimdiden yoruldum, dikkatim dağılıyor.
Performansımı ve verimimi arttırmaya çalışıyorum. Bu yollardan biri de takviye kullanmak.
Siz kullanıyor musunuz ve kullanıyorsanız ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler

Yorgunluk için değil ancak dikkat dağınıklığım için takviye kullanıyorum. Ve öneriyor muyum bu tartışılır.

Kullanmaya başladıkça gerçekten de bazı şeyleri anlamam biraz daha rahatladı gibi hissediyorum. Bu iyi yanlarından bir tanesi olduğu gibi,

bunun bir de kötü yanları oluyor. "Dikkat dağınıklığını engellemek" amaçları olduğundan dolayı gerçekten de başarıyorlar. Ancak o gün gerçekten kötü bir olay yaşadıktan sonra kafa dağıtma isteğinizi gideremiyorsunuz. Oyun oynarken aklınızda, şarkı dinlerken, yemek yerken bile o şey kafanızda dönüp duruyor. Bu yüzden de ben 1 hafta kadar ara veriyorum takviyelere kötü olay yaşarsam eğer ki.

Şahsen benim hayatım tozpembe bir hayat değil. Kötü şeyler yaşamayayım da, iyi şeyler olmasa da olur kafasındayım. O yüzden mesela benim için takviyeler kumar gibi. Bir kötü olay yaşarsam etkisi uzun süreli kalıyor.

Ancak hayatı mutlu yaşayan insanlar için önerebilirim. Üzülme derdi olmadığı zaman dikkat dağınıklığına çözüm oluyorlar.

Bugün ciddi bir şekilde aile hekimim muayene etti. Zaten 1 haftadır kan vs. veriyorum veya idrar testi vs. istiyordu. Aşırı miktarda Folat ve Kırmızı kan eksikliği yaşadığım için 4 tane takviye verdi. 1 Sene tedavi olacağım bakalım ne olacak.

Evet, reçete edilmiş bir takviye bileşen alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…