samethan karayel Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #1 Epic Games şifremi sıfırlamaya çalıştığımda “Talep gerçekleştirilemiyor” hatası veriyor. Benimle ilgili bir sıkıntı mı var?
Epic Games şifremi sıfırlamaya çalıştığımda “Talep gerçekleştirilemiyor” hatası veriyor. Benimle ilgili bir sıkıntı mı var?
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2025 #2 Epic Games: Çöktü mü? Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? www.technopat.net Komple çöktü anlaşılan, sabahı bekleyin.
Epic Games: Çöktü mü? Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? www.technopat.net Komple çöktü anlaşılan, sabahı bekleyin.
wexa1n Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #3 samethan karayel dedi: Epic Games şifremi sıfırlamaya çalıştığımda “Talep gerçekleştirilemiyor” hatası veriyor. Benimle ilgili bir sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla... Server'lar çöktü hocam yaklaşık 2 saat oluyor hala aynı durum.
samethan karayel dedi: Epic Games şifremi sıfırlamaya çalıştığımda “Talep gerçekleştirilemiyor” hatası veriyor. Benimle ilgili bir sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla... Server'lar çöktü hocam yaklaşık 2 saat oluyor hala aynı durum.
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #4 wexa1n dedi: Server'lar çöktü hocam yaklaşık 2 saat oluyor hala aynı durum. Genişletmek için tıkla... Hayır sizlik bir durum yok sorun global.
wexa1n dedi: Server'lar çöktü hocam yaklaşık 2 saat oluyor hala aynı durum. Genişletmek için tıkla... Hayır sizlik bir durum yok sorun global.
samethan karayel Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #5 Teşekkür ederim hepinize iyi geceler.
wexa1n Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #6 samethan karayel dedi: Teşekkür ederim hepinize iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam.
samethan karayel dedi: Teşekkür ederim hepinize iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam.
s3limc4n Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #7 Bu linkten epic games’in server durumuna bakabilirsiniz. Epic Games Public Status
samethan karayel Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #8 s3limc4n dedi: Bu linkten Epic Games'in server durumuna bakabilirsiniz. Epic Games Public Status Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler tekrardan.
s3limc4n dedi: Bu linkten Epic Games'in server durumuna bakabilirsiniz. Epic Games Public Status Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler tekrardan.