Çözüldü Taleworlds "ödeme reddedildi" yazdığı halde kartımdan para çekti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tamam sepette kalmış. Müşteri temsilcileri ile görüşün. Büyük ihtimal iki defa çekmişsinizdir. Ya da ödeme ekranı sıkıntılı olduğu için bir daha ödeme yapmışsınızdır. Paranızı iade ederler. Kodu da göndeririler.
Xsolla'nın support adresine mail gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak.
Ürün sepette kalmış olabilir. E-Mail falan geldi mi?

Tamam sepette kalmış. Müşteri temsilcileri ile görüşün. Büyük ihtimal iki defa çekmişsinizdir. Ya da ödeme ekranı sıkıntılı olduğu için bir daha ödeme yapmışsınızdır. Paranızı iade ederler. Kodu da göndeririler.
Ne maile cevap verdiler, ne kodu gönderdiler ne de parayı iade ettiler. Steam den başka bir yerden bir daha oyun almam 😠
Xsolla'nın sitesinde yer alan canlı sohbet kısmından müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim, paranın 10 gün içerisinde kartıma iade edileceğini söylediler.

Son düzenleme:
Xsolla'nın support adresine mail gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak.

Ne maile cevap verdiler, ne kodu gönderdiler ne de parayı iade ettiler. Steam den başka bir yerden bir daha oyun almam 😠
Xsolla'nın sitesinde yer alan canlı sohbet kısmından müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim, paranın 10 gün içerisinde kartıma iade edileceğini söylediler.
Her gün, her saat arayın. Aynı durum bende de oldu. Mail atarak olmaz bu işler. Her gün arayın ki işlemenizi yapsınlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı