24 Kasım 2003 doğumluyum. MSÜ girsem harp okullarıma gidebilir miyim yoksa sadece astsubaylıklar mı?
Kardeşi MSÜ Sınavı için kayıt ettim sınava girecek nasip olursa ama aklıma takılan birşey var, kardeşim gözlük kullanıyor ve gözlüksüz orta uzak mesafeyi göremiyor. Bunun MSÜ de bir engeli var mı ? Ya da bu gözlükle yapabilecrği bir iş/iş grubu var mı ?Mezuniyet yılınız? Ne yazık ki Harp Okullarına giremiyorsunuz 1 ocak 2004 ve sonrasında doğmuş olmanız gerekir. Yani bu sene sadece AMYO'lara girebilirsiniz (1 ocak 2003 ve sonrası).
Her göz için ayrı ayrı 1° ve üzeri olan miyop öğrenci adaylığına istisna olmaksızın engeldir.Kardeşi MSÜ Sınavı için kayıt ettim sınava girecek nasip olursa ama aklıma takılan birşey var, kardeşim gözlük kullanıyor ve gözlüksüz orta uzak mesafeyi göremiyor. Bunun MSÜ de bir engeli var mı ? Ya da bu gözlükle yapabilecrği bir iş/iş grubu var mı ?
Yani sınava girmesine gerek yok. 2 dereceden braz yüksek gözleri.Her göz için ayrı ayrı 1° ve üzeri olan miyop öğrenci adaylığına istisna olmaksızın engeldir.
Kardeşi MSÜ Sınavı için kayıt ettim sınava girecek nasip olursa ama aklıma takılan bir şey var, kardeşim gözlük kullanıyor ve gözlüksüz orta uzak mesafeyi göremiyor. Bunun MSÜ de bir engeli var mı? Ya da bu gözlükle yapabilecrği bir iş/iş grubu var mı?
Çok aşırı istiyorsa lazer ile çizdirsin.Yani sınava girmesine gerek yok. 2 dereceden braz yüksek gözleri.
Son sorumu MSÜ içerisinde askerlik dışında yapabilecrği bir iş var mı olarak düzelteyim o zamanBilişim sektörü. Hatta bilişim sektöründe gözlük, bu meslekten olan insanlar için "AA bu bizden" hissiyatı yaratıyor
Bana kalırsa kendi işini kurma, ticaret yapmak gibi hayalleri yoksa bir insan para için ya pazarlamaya ya da bilişim sektörüne girmeli. Çok fazla alanı olduğu için illa hoşlanacağı bir dal bulacaktır.
MSÜ'ye giriş şartları belli. İçeride yapılan sınıf ayrımına göre sağlık standartı yok. Ama MSÜ'den çıkan herkes operasyona gidip çatışmaya girmiyor tabii ki. Arka planda bir sürü iş ve görev var.Son sorumu MSÜ içerisinde askerlik dışında yapabilecrği bir iş var mı olarak düzelteyim o zaman.
MSÜ'ye giriş şartları belli. İçeride yapılan sınıf ayrımına göre sağlık standartı yok. Ama MSÜ'den çıkan herkes operasyona gidip çatışmaya girmiyor tabii ki. Arka planda bir sürü iş ve görev var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.