C carlosgardel00 Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırak seçeneğini sectikten sonra oyuna giriyorum oyunda ses var ama ekrana görüntü gelmiyor bunun sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Arkadaşlar merhaba tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırak seçeneğini sectikten sonra oyuna giriyorum oyunda ses var ama ekrana görüntü gelmiyor bunun sebebi ne olabilir?
Follrex Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 ALT + Enter ile pencereye al. Ayarlardan tam ekran yerine çerçevesiz tam ekranı seç veya zaten öyle ise tam tersini yap. Artı 0 Eksi
ALT + Enter ile pencereye al. Ayarlardan tam ekran yerine çerçevesiz tam ekranı seç veya zaten öyle ise tam tersini yap.
KS KS C carlosgardel00 Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Follrex dedi: Alt + enter ile pencereye al. Ayarlardan tam ekran yerine çerçevesiz tam ekranı seç veya zaten öyle ise tam tersini yap. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı oyun sesi geliyor ama ekrana geçiş yapmıyor hiçbir türlü fareyi oynattıgımda yalnız CS:GO ayarlardaki tuş sesleri geliyor. Artı 0 Eksi
Follrex dedi: Alt + enter ile pencereye al. Ayarlardan tam ekran yerine çerçevesiz tam ekranı seç veya zaten öyle ise tam tersini yap. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı oyun sesi geliyor ama ekrana geçiş yapmıyor hiçbir türlü fareyi oynattıgımda yalnız CS:GO ayarlardaki tuş sesleri geliyor.