Tam Takım Oyuncu Bilgisayarı Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.293
Bende bunun araştırmasını yapıyorum @ozaerden . Teşekkür ederim değerli bilgilerini paylaştığın için. Ancak benim hala merak ettiğim ve sonuca ulaştıramadığım soru;

GTX970 stoklara ne zaman girecek? Ön sipariş olarak şimdi almayı düşünüyorum bu sistemi ancak bu soruya yanıt bulmadan bir türlü elim "Satın al" butonuna gitmiyor :(
 
Sistemi aldığında gerekli bileşenlerin bazıları "ayrı ayrı", bazıları ise toplu olarak gelir. GTX970 ne zaman Vatan stoklarına girerse (her neresi olursa olsun), o anda size kargolanacak.
 
Gerçekten yine başladığım noktaya döndüm diyebilirim. Intel mi AMD mi alma konusunda tam karar verdim INTEL sistem bilgisayarımı oluşturdum derken bilgisayarcı bir arkadaşımın ısrarıyla AMD sistemlere tekrar bakmam ve tekrar yeni bir bilgisayar oluşturma gereği nedeniyle şu anda başladığım noktaya hatta daha da öncesine döndüm diyebilirim.

Öte yandan pür dikkat beklediğim VatanBilgisayar %30 indirimin 10-12 Ekim tarihlerini kapsıyor olması da bilgisayar toplama konusunda sadece 2 günümün olduğunu gösterir bir işaret.

Klasik AMD mi INTEL mi? sorusuyla konuya tekrardan canlılık kazandırarak, siz değerli forum üyelerimizden bana AMD bir sistem toplamanızı rica etsem çok mu şey istemiş olurum acaba?

Teşekkürler.
 
Sizin bütçenize kesinlikle İntel uygun AMD alırsanız sisteme yazık etmiş olursunuz.
Vatan %30 indirimleri de boş kandırmaca ben pek bir indirim göremedim.
 
huzun.jpg


Hala bilgisayar toplayamamış olmanın verdiği hüzün..
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı