Tam tarama yapmak için ücretsiz antivirüs önerisi

Bu ikisini kullanabilirsiniz.


Tarama sonucunda herhangi bir şey tespit edilemezse ve zararlı yazılım olduğundan şüpheleniyorsanız yeni konu açıp rapor paylaşabilirsiniz.
 
Ne Malwarebytes ne Kaspersky en kaliteli virüs programı Norton. Tabi hepsi birbirinden elbette değerli lakin Norton'un kapsamlı taraması başka. Önceliğiniz Norton olmalı. Defender'de kötü değildir ek olarak belirtme gereği duydum.
 
Allah’ım inanmıyorlar ya dostum benimki fanboyluk değil. Bak ne yazmışım hepsi birbirinden iyi ama... Bende zamanında trojenleri ne Kaspersky buldu ne MB Norton’un derin taraması kadar etkili değil hiçbir antivirüs.
Hocam yok yanlış anlamayın. Kaspersky dışında antivirüs önerenleri genelde linçliyorlar burada. Ondan.
 
Ücretsiz olarak Kaspersky Security Cloud - Free önerirdim fakat bu makaledeki kodu kullanarak Kaspersky Total Security lisansını etkinleştirebilirsiniz.
Anti-malware olarak da Malwarebytes Free kullanabilirsiniz.
Malwarebytes'in gerçek zamanlı koruma özelliğini de kapatırsanız hem bu ikili sistem kaynaklarını fazla tüketmez, hem de oldukça iyi bir koruma koruma sağlarsınız.
 
Hocam yok yanlış anlamayın. Kaspersky dışında antivirüs önerenleri genelde linçliyorlar burada. Ondan.
Yok hocam yıllardır öyle de alışkanlık işte Norton çok kaliteli cidden neden bu kadar gömüyorlar anlamış değilim. Forumda genelde önerilen antivürüsler şunlar zaten:
1.) Malwarebytes / Kaspersky
2.) 1
3.) 2
 

Yeni konular

Geri
Yukarı