Tamamen siyah sistemde beyaz klavye sırıtır mı?

Beyazı çok hoşuma gidiyor siyah olanı sanki bir dandik BİM'den alınmış klavyeler gibi his verdi sanki bana normalde görmediğim içinde böyle gelmiş olabilir.
Amazon'daki görüntü baya kötüydü diye hatirliyorum harbiden o Piranha BİM klavyeleri gibiydi tabii suan telefonda goremiyorum da bir de boyle bakin. RGB efektlerini ayarlayabileceginiz icin o kadar kötü gözükmez.
Beyazı sürekli temizlemek zorundasiniz bu arada güzel bir görüntü istiyorsanız. Ter lekesi çok kötü gözüküyor.
Screenshot_20240807_145938_Chrome.jpg

Ben de yakin zamanda TH66 Pro klavyeme pudding beyaz keycap almistim ilk geldiginde tabii güzel gözüküyordu da kirlenince gerçekten çok kötü oluyor.

Merhaba beyaz klavye almayı düşünüyorum (RK61). Sistemimde sırıtır mı acaba mouse pad değişeceğim farem Razer DeathAdder Essential siyah kulaklığım Razer BlackShark V2 X masam ise siyah kırmızı garip durumu bilmiyorum. Böyle kullanan varsa fotoğraf atabilir mi? Beyaz klavye çok hoşuma gidiyor ne yapmam gerektiğini pek bilmedim.
Şu klibi izle, hoşuna giderse hiç problem yok alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amazon'daki görüntü bayağı kötüydü diye hatirliyorum harbiden o Piranha BİM klavyeleri gibiydi tabii şu an telefonda goremiyorum da bir de boyle bakin. RGB efektlerini ayarlayabileceginiz icin o kadar kötü gözükmez.
Beyazı sürekli temizlemek zorundasiniz bu arada güzel bir görüntü istiyorsanız. Ter lekesi çok kötü gözüküyor.
Eki Görüntüle 2276741

Ben de yakin zamanda TH66 Pro klavyeme pudding beyaz keycap almistim ilk geldiginde tabii güzel gözüküyordu da kirlenince gerçekten çok kötü oluyor.

İnanın hocam hiç temizlemem gibi duruyor siyah mı alayım yani böyle nasıl duracağını bilsem inanın direkt onu alırım veya beyazı.

İnanın hocam hiç temizlemem gibi duruyor siyah mı alayım yani böyle nasıl duracağını bilsem inanın direkt onu alırım veya beyazı.
Evde hazır kirli pudding var klavyede takili.
1-2 güne atma şansım olur fotoğrafı ama herkese acikta paylasmak istemiyorum kanalizasyon faresi derler sonra :D

Evde hazır kirli pudding var klavyede takili.
1-2 güne atma şansım olur fotoğrafı ama herkese acikta paylasmak istemiyorum kanalizasyon faresi derler sonra :D

Siyah mı alayım hocam zaten kablolu kullanmayacağım niye bu gereksiz bilgiyi verdiğimi hiç bilmiyorum. :D

Vallahi hocam beyazın da ayrı bir güzel görünüşü var ama dediğim gibi kir durumu biraz kötü. Bir de ben bayağı terleyen bir insanim.

Hocam bende çok terliyorum fakat klavyeye dökülecek kadar değil benim çoğunluk kulak kısmı terliyor ama sanırım normalde de beyazın hızlı kirleneceği bariz.

Hocam bende çok terliyorum fakat klavyeye dökülecek kadar değil benim çoğunluk kulak kısmı terliyor ama sanırım normalde de beyazın hızlı kirleneceği bariz.
Vücut olarak değil hocam. Ellerimiz terleyince klavyede de kir kalıyor sonuç olarak. Benim şuan klavyemin kasası siyah, tuşlar beyaz, mouse siyah, kasa siyah, kulaklik siyah/yeşil. Bariz sırıtan veya beni sinir eden bir şey yok. Pekte takılmam. Performansa daha cok onem veriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı